Vzduchovky Hatsan
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
h
Ptal jsem se jako poslední možnost,ale moc jsem tomu naději nedával.Ta muška je neodnímatelná,musí se zbrousit.Pak dám vědět jak to dopadlo.
Prý to sundat jde, ale je to dřina, je to tam zalisované a na konci hlavně jsou rýhy.
Prý pomáhá to nahřát ve vodě.
Prý pomáhá to nahřát ve vodě.
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
H105
To určitě ano,ale když to sundám tak nebudu mít na co zakmnout natahovací páku.Pak tam bude volně klimbat.
Já jsem myslel tu 125-ku a ostatní bez páky.
100/105 je jasný, tam to nejde, jinak by tam ta páka volně blemcala.
100/105 je jasný, tam to nejde, jinak by tam ta páka volně blemcala.
h
Tak je to jasný jak jsem předpokládal,zítra vezmu flexu a muško a záruko nevratně zbohem.
Hatsan 70, alebo Sláviu 634?
Ahoj.
Píšem sem prvý krát. Celé fórum o Hatsanoch a aj o vzduchovkách som si už prečítal. Potreboval by som radu. Chcel by som si kúpiť vzduchovku (moju prvú, už som strieľal 631,630) a neviem sa rozhodnúť. Viem, že som v topicu o Hatsanoch, ale aj napriek tomu. Rozhodujem sa, či kúpiť Hatsan 70, alebo Sláviu 634. Potrebujem ju ako aj na ničenie potkanov tak aj na terč cca od 10m do tých 25m. Ďaľšia vec, čo je dosť podstatné je kvalita komponentov a spracovanie a tým aj životnosť. A ešte preto H 70, lebo má rovnakú váhu ako 634 a veľmi nad to nechcem ísť. Ten cenový rozdiel medzi nimi mi nevadí, ovšem Slávia 634 je strop. Zatiaľ sa prikláňam ku Slávii 634, ale ešte som sa nerozhodol. Tí, čo vlastníte hatsany tejto rady 70-80 alebo inej, ako sa na to pozeráte? Dík za odpovede.
Píšem sem prvý krát. Celé fórum o Hatsanoch a aj o vzduchovkách som si už prečítal. Potreboval by som radu. Chcel by som si kúpiť vzduchovku (moju prvú, už som strieľal 631,630) a neviem sa rozhodnúť. Viem, že som v topicu o Hatsanoch, ale aj napriek tomu. Rozhodujem sa, či kúpiť Hatsan 70, alebo Sláviu 634. Potrebujem ju ako aj na ničenie potkanov tak aj na terč cca od 10m do tých 25m. Ďaľšia vec, čo je dosť podstatné je kvalita komponentov a spracovanie a tým aj životnosť. A ešte preto H 70, lebo má rovnakú váhu ako 634 a veľmi nad to nechcem ísť. Ten cenový rozdiel medzi nimi mi nevadí, ovšem Slávia 634 je strop. Zatiaľ sa prikláňam ku Slávii 634, ale ešte som sa nerozhodol. Tí, čo vlastníte hatsany tejto rady 70-80 alebo inej, ako sa na to pozeráte? Dík za odpovede.
Hlasuju pro S634, ale s 11mm rybinou. Kvalita a zpracování bude na její straně + lepší spoušť a mířidla.
Z Hatsanů se IMHO vyplatí jenom H100/105.
A možná H125 v .22, pokud se upraví (opraví?
).
Z Hatsanů se IMHO vyplatí jenom H100/105.
A možná H125 v .22, pokud se upraví (opraví?

Přinesl jsem si Hatsana 70 z obchodu, kde mi ho prodavač vychválil až do nebe a těšil se jak si parádně zastřílim. Jenže doma jsem nemohl zaboha zlomit lauf, ten šroubek, co ho drží byl zarvanej jak svině. Jak jsem ho povoloval, tak jsem ho málem vometl, dělají ho snad z másla. Pak asi 600 výstřelů v pohodě a potom praskla pružina. Následovala reklamace a já byl měsíc bez vzduchovky. Od té doby vystříleno asi 800 ran a zatím v pohodě. Jen jsem ještě musel upravit spoušť, byla hrozně tvrdá. Hatsana neber, kup si Slavii
... no, ja som mal tiež dilemu, či Hatsan 70, alebo S634, teraz je jasné že S634. Medzi S631 a S634 som ani neuvažoval, jednoznačne to bola S634. Inu, keby som chcel S631 tak ju kúpim v bazoši a vymením pružinu a tesnenie piesta, ale už by aj tak nebola nová. A keďže novú, tak si radšej priplatím, nie je to až taký rozdiel medzi 631 a 634. Inak ďakujem celému tomuto fóru o Hatsanoch a o jen o vzduchovkách, že mi pomohli vybrať si. Ako Kubajz povedal, Hatsany až od modelu 100-105, a keď to tak uvážim, mal pravdu. Ja som chcel vzduchovku, ktorá je kvalitne opracovaná a niečo aj vydrží. No, kamaráti majú slávie už min. 20 rokov a sú v pohode. Hatsan - to sa ešte len uvidí, je na našom trhu relatívne mladá značka, ale.. vypadá dobre tvarovo, avšak to opracovanie kovových častí je naozaj na zváženie. Možno že naozaj vydrží aj on aspoň tých 20 rokov... je to perspektívna značka.