Vzduchovky Hatsan
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Stale sa to tu opakuje dokola , keby ste si citali to , co ludia napisali a vyskusali realne, tak sa nepytate to iste dokolamisoka píše:Keby si si kukol tento thread , tak to tu uz bolo niekolko krat riesene a pruzina do hatsana mod 125, neobmedzena ma rozmery -pruzina z drotu hrubky 3.2mm, dlzka pruziny 402mm, vonkajsi priemer 19.5mm a 49 funkcnych zavitovfidlerp píše:Kde si zohnal origos pruzinu? Resp. ake ma rozmery.RS píše:Zdravim všechny Hatsanisty,tak jsem se k tomu konečně dostal a svou 125 jsem pěkně natunil. Pružinu jsem sehnal origoš,vyhodil jsem to závaži a to nepřijemné cukání je pryč.Přesnost se zvýšila a dost se změnil zvuk. teď mám v reklamaci puškohled NS 3-9x40. A jestli můžete tak mi někdo něco napište o používání optiky s tou elektronikou. podsvíceny kříž atd.,je to vhodné na pístovou vzduchovku? Sice mi už tak nekope,ale na svém puškohledu se mi začla točit ta čočka s tím křížem. Ale to ještě před těma úpravama. jak se mi vrátí a bude ok,tak pak dám vědět,jak to střílí.Zatim se mějte a prosím poraďte.
Dakujeme,

No tych 420mm neviem , neviem. Pri 402mm pruzine trebalo vyvynut tlak 100kg , aby sa to tam dalo natlacit a tie 2cm naviach a taktiez drot hrubky 3.5mm ? ked sa ti to podarilo , tak gratulujem a zaujimalo by ma ako , lebo uplne v pohode to urcite nie je?alobal píše:Do H 125 se vejde 420mm pružiny o průměru drátu 3.5mm úplně v pohodě.Jinak je to 48 závitů plus 2 zakončovací,vnitřní průměr 12mm tomu odpovídající venkovní 19mm.
Tusis spravne, uz to tu presne v tomto vlakne je. Kym som ja zacal pisat na toto forum, tak som si poriadne precital toto vlakno ohladom hatsana, ktoreho som si aj kupil a az potom zacal prispievat , mohli by to skusit aj ostatny.vosicz píše:Zdravim. Netusim jestli jsem to nekde neprehlid ale jakej je rozdil mezi hatsanem mod.125 a mod.85 krom kompenzatoru a jiny pazby??dik(doufam ze to tady nekde nebylo)

Misoka má naprostou pravdu!
Ten hlavní rozdíl je v tom že 85 bych nikdy nekoupil, ale 125 jo.
Teď vážně:125-větší, těžší a může bejt a to značně silnější, má delší pouzdro pístu-narveš tam pořádnou pružinu, má jinou botku, zkrátka pokud poladíš spoušť a vyměníš pružinu tak je to docela dobrá vzduchovka(v rámci možností)
85 nekupuj, to radši Slávii 634
Ten hlavní rozdíl je v tom že 85 bych nikdy nekoupil, ale 125 jo.
Teď vážně:125-větší, těžší a může bejt a to značně silnější, má delší pouzdro pístu-narveš tam pořádnou pružinu, má jinou botku, zkrátka pokud poladíš spoušť a vyměníš pružinu tak je to docela dobrá vzduchovka(v rámci možností)
85 nekupuj, to radši Slávii 634

Hatsan105 1,77+Delta 4X32AO
QB 78 0,22 +Delta 4X32AO
QB 78 0,22 +Delta 4X32AO
prave ze jsem cely tema cet ale zmatl me tenhle shop http://sebeobrana.atlasobchod.cz/atlaso ... ?Level=367 podle kteryho mezi mod.125 (str.1) a mod.85(str.2) v podstate zadnej rozdil krom kompenzatoru a pazby neni. tak sorry ze to tady rozebiram znova
Koukni sem http://www.kozap.cz/
Mělo by to být jasný
Chystáš se na 1. vzduchovku?Jestli jo tak 85 neni to pravý.
Mělo by to být jasný

Chystáš se na 1. vzduchovku?Jestli jo tak 85 neni to pravý.
QB 78 0,22 +Delta 4X32AO
QB 78 0,22 +Delta 4X32AO
to Svarog
www.kozap.cz řekl bych že tam to bude nejlepší
to Vosicz
Tak asi ta 125 se jeví nejlépe (samozřejmě po tuningu) Špatná neni Slávka 634, ale z tý takový výkon nemačkáš
www.kozap.cz řekl bych že tam to bude nejlepší

to Vosicz
Tak asi ta 125 se jeví nejlépe (samozřejmě po tuningu) Špatná neni Slávka 634, ale z tý takový výkon nemačkáš
QB 78 0,22 +Delta 4X32AO
QB 78 0,22 +Delta 4X32AO
Svarog
gamo neber v úvahu, jsou to šmejdy, navíc jestli koukáš na úsťový rychlosti tak to je nesmysl, střílí to nepřesně, nekvalitní zpracování gamo zkrátka škrtni
( objevili se zde gama která střílela jak větrovky, ale tomu nevěř)
Je to tvoje první?
gamo neber v úvahu, jsou to šmejdy, navíc jestli koukáš na úsťový rychlosti tak to je nesmysl, střílí to nepřesně, nekvalitní zpracování gamo zkrátka škrtni

Je to tvoje první?
QB 78 0,22 +Delta 4X32AO
QB 78 0,22 +Delta 4X32AO