Turci si z nás prostě dělají něco jako výkupnu železného šrotu. Nevadilo by mi, že se nenamáhají udělat zahloubení ústí hlavě a odstranit grót. To se doma ještě nějak opravit. Ale oni mají skutečně smysl pro humor a nebo nás mají za úplné blbce... ??

Hrbolaté hlavně, vyráběné z nějakých hutních polotovarů skladovaných 10 let s zřejmě na dešti s vyrezavělou předvrtanou dírou - s tím už ani ALLÁH nic nesvede! Zvláště, když se od poloviny délky průměr vývrtu najednou kuželovitě rozšiřuje, že diabolka volně propadne. No ale pak ovšem se zarazí o ten grót a rotující střela dělá kotrmelce a letí prostě pokaždé jinam. Alláh ať ty Turky za to potrestá!!!

Po první reklamaci prodejce poslal druhý kus Hatsan 125. Nechápu, že servisní technik se neobtěžoval podívat do hlavně. No a tak to šlo zase nazpět. Odpověděli, že reklamaci opět uznávaní, a že ta hlaven je skutečně vadná, ale že mi nemají co poslat jiného. Bylo by to prý stejné...

Navrhnul jsem, ať tedy vymění jen hlaveň, že nechci vrátit peníze. Tak uvidíme, kde tu dobrou hlaveň seženou ?????