Vzduchovky Hatsan
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
No kluci nechme toho každej máme tu svou jedinou a nebudem se přece přehadovat kdo dočůrá výš. JEDNA DOBRÁ PUŠKA JEŠTĚ DOBRÝHO STŘELCE NEDĚLÁ.
Re: Vzduchovky Hatsan
Optika taky ne 

CZ200 .177 , SPA M16 .25 , Hatsan Invader auto .25
DU-10 Condor, HDR 50 , Chiappa SAA , rev.Rex L 4", Alfa 441,Slavia 631
Walther Sportmodell,H.S.model 21F, Buck Trail Flint 48
prak s gumou č.6
DU-10 Condor, HDR 50 , Chiappa SAA , rev.Rex L 4", Alfa 441,Slavia 631
Walther Sportmodell,H.S.model 21F, Buck Trail Flint 48
prak s gumou č.6
Když jsi u tý optiky poraď mi slušnou za rozumný penis na vzduchovku,ale na pořádnou vzduchovku Hatsana ,ne na ty slabý flust broky slavie a podobný šunty. 

- Andre Doktor
Já tohle řešil asi 3 měsíce když sem si hatsana koupil. Věděl jsem, že to musí předevšim vydržet ty kopance, tak sem nakonec koupil Leaper 3-9x40 AO.. nebyl vůbec špatněj na takovouhle vzduchovku. Nebo nikko stirling dělá za malej peníz celkem odolný optiky co sem četl. Buď Mountmastery nebo ještě líp GoldCrown Airking.. Dražší modely by byli asi zbytečný
Edit: mezináma ta slávie by strčila na soustřel hatsana do kapsy...
Edit: mezináma ta slávie by strčila na soustřel hatsana do kapsy...
AR2079 5.5mm PCP, NS Nighteater 6-24x56 AGIR
QB 78 DeLuxe 4.5mm, Slavia 634 4.5mm, Optisan Cobra
LOV 21
QB 78 DeLuxe 4.5mm, Slavia 634 4.5mm, Optisan Cobra
LOV 21
Tak díky kámo po něčem se zítra zkusím poohlídnout.Ať nám to střílí a neměknou nám péra.
-
- Kontaktovat uživatele:
Já moc na terče nestřílím, ale tady je jeden co sem házel do jiného vlákna. To sem na ten terč střílel poprvé žádné vybírání z 30 papírů abych machroval
Boží mlýny melou pomalu,ale jistě. Aneb na každou svini už se vaří voda.
-
- Kontaktovat uživatele:
A ještě koukám že to bylo střílený s tou 55s mež sem to čenžl s kámošem za tu 80-ku. Ale střílí to stejně. Teda pár vrabců povídalo
(ale teď co sem si udělal sklopnou střelnici, tak už po nich nestřílím a částečně i pro to že nějak už na naše stromky nechcou sedat
).

Já myslím že je to dost slušný ,ten papír je A4 jo?A optika 4X20 ti ještě drží nebo se rozsypala?Vrabce už nestřílej,kdysi jich bývaly mraky a byla to dá se říct škodná,dnes už jich je míň než vlaštovek,asi chemií na polích a možná částečně i vzduchovkama.
-
- Kontaktovat uživatele:
JJ A4. To je obyč optika a drží, ale když to porovnám s 3-9x32 co mám na slávce, tak to je děs (jako kdyby si koukal klíčovou dírkou. Právě že tu každý píše jak obyč optika hovno vydrží a jak mění nástřel a že se hned vysype a mi drží.
Buď s tím zacházejí jako hovada, nebo mám fakt štěstí na dobré kusy. Kámoš jí měl i na té číně s tou pákou vespod, tuším že to je B2-4 a tam byla 3 roky a teď jí má kámoš a nestěžuje si, vzdůša střílí, optika zaměřuje a v jeho podání vrabci mizí
Jestli já jich sundal "pár" tak on se na vybíjení jejich populace značně podepisuje
.Ale to už je každého věc. Já si proto udělal střelnici se sklopkama (ale žádné brutální tvary, jenom nařezaný plocháč a přinýtovaný na pantíky).
Buď s tím zacházejí jako hovada, nebo mám fakt štěstí na dobré kusy. Kámoš jí měl i na té číně s tou pákou vespod, tuším že to je B2-4 a tam byla 3 roky a teď jí má kámoš a nestěžuje si, vzdůša střílí, optika zaměřuje a v jeho podání vrabci mizí

Já zatím střílím jen do terče připíchnutém risováčky na desku,nebo si naskládám pár bukových špalíčků asi 3x4cm do řady a pak je sundávám.Časem také hodlám vyrobit nějakou sklopku ale pokud mám do čeho střílet tak tě to nenutí něco vyrábět -znáš to né.
-
- Kontaktovat uživatele:
jj znám, hodinové čekání na špačka mě už přestávalo bavit
tak sem šel vyrábět 

Klucáni koupil jsem toho nejobyčejnějšího mountmástera 4x32, kolik mu dáváte životnost pro Hatsana 55?Není to žádnej tuning Torpédo atd tak by mohl snad 14 dní vydržet né?Napište komu vydržel dýl,díky fakír.
-
- Kontaktovat uživatele:
Snad jo, doufej. já mám obyč 4x20 a už dva měsíce střílím a na slávce mám 3-9x32 Bosile cca stejnou dobu a drží i když hodně lidí tady říkají že slávky a Hatsany jsou optikobyjky a že variably na ně nejsou vhodné. Mi to zatím drží tak jsem šťastný 

No uvidím ,vzhledově se mi mount -mast.líbí na těch mojich 20-30m to stačí.Takže to chce střílet ,střílet a zase střílet ať se to projeví.A když do dvou let klekne tak je na to záruka.Včera jsem ještě zkoušel zastřílet tu zadarmiko 4x20 ale nějak se nedařilo pořád se mi sviňucha posouvala k pojistce asi je ta montáž slabá,tak už půjde ven a bude holt zkouška novější,uvidíme.Zatím nemám ale moc času takže výhledově pak poreferuju čus.
-
- Kontaktovat uživatele:
no u těch levných jsou fakt shit montáže. Ale díky dorazu co je na hatsanu mi to neklouže