Vzduchovky Hatsan

Vše o vzduchovkách, plynovkách, aisoftu a popřípadě i paintballu.

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
Barys

Příspěvek od Barys » 12 úno 2009 20:04

mari: stačí,když stávající pružinu zakalíš.Ohřát na rudou barvu a hodit do kýble se studenou vodou.
To se budou dít věci.

Jen nechápu jak si přišel na to,že má přednosti v síle a v tuningu,když nevíš co s tím dělat?????????? :?

mari

Příspěvek od mari » 12 úno 2009 20:12

prisel jsem nato lehce, protoze na moji zavodni ance 9003 moc toho nevytunis,co se tyka samovyroby,zvyseni vykonu,... a ani bych se do toho nehrnul.jen jsem chtel vedet nazor jinejch na tuto pruzinu, dohaduujeme se prave s kamosem zda by tam vubec po predepnuti sla nacpat.zmewril jsem vse,ale jen tak narychlo a kdyz tady porad mluvite o ,,tuneni,, pruzin tak jsem se chtel pozeptat.jinak kalit myslim asi ne, zkrehne material a brzy praskne,to si myslim je spatna volba.
Barys

Příspěvek od Barys » 12 úno 2009 20:21

Vzduch.hatsan jsou na papíře předimenzovány.Ve skutečnosti v 16 J jsou dost nepřesné,když k tomu přidáš nějakých 20 J tak to bude úplně o ničem.
mari

Příspěvek od mari » 12 úno 2009 20:24

jo to mas nejspis pravdu.presny jsou tak jako jiny lamacky, ve stejny cenovy kategorii a s energii 16J.slo mi jen tak o uvahu zda by to vubec slo.ny strileni mam jak rikam ancu a mysi na 10 metru je nejspis jedno jestli dostane 16 nebo 30 J.slo jen o par reci u piva,ale dik
pem
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pem » 13 úno 2009 20:08

Barys - kdo tu mluvil o vnějších vlivech? Čti pořádně.
Já jsem mluvil o vlivech střelce.
Tady se stále píše o tom, která vzduchovka je přesnější.
Tady nejde o střelce, ale o zbraň. Čti pořádně a pak se vyjadřuj. Nebo je tady u každého z vás v popisu práce každému oponovat za každou cenu???????????????
Asi jo.
Začínám být znechucen tímto forem. Tady, ať napíše kdokoliv cokoliv, vždy se najde někdo, kdo toho, kdo má otázku, nebo svůj názor, který se rozchází s názorem tzv. ELITY, ihned speskuje a označí za blba.
Toto forum by snad mělo fungovat tak. aby ti tzv. zkušenějši poradili těm méně zkušenějším. Jinak to nemá smysl a je to pouhé vytahování a zesměšňování jiných.
Ne všichni pobrali rozum jako " Vy " tzv. zkušenější. A máte ho vůbec???????????????
kesi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kesi » 13 úno 2009 20:22

Tohle fórum je proti astrofóru úplná sranda :roll: Tam tě uráží doopravdy :roll: Navíc tam řádí organizovaná banda která si říká moderátoři a jde tam dost o kšefty :evil:
Tady zase nějakej ten akční moderátor chybí :wink:
(kterej by tohle OT smazal...)
AA TX200 HC 5,5 FAC & EO HELIX 6-24X50 SFP APR-1C MRAD
Barys

Příspěvek od Barys » 13 úno 2009 20:33

pem píše:Barys - kdo tu mluvil o vnějších vlivech? Čti pořádně.
Já jsem mluvil o vlivech střelce.
Právě to je ono ,vnější vliv na pušku je převážně vliv střelce.Který u hatsana jsem neviděl ještě ukočírovat,krom Kubajzze,který o tom prohlásil prostě se mi to jednou a naposled povedlo,spíše náhoda.

Teď k té elitě,už mě to nebavý taky poslouchat že jsme elita jen pro to že jezdíme na srazy a snažíme se poradit!
Je tady plno otázek typu jak dostunu ze vzduch. za pár korun 30 a více joule.Prostě já vím že je to nesmysl a tím se snažím dotyčnému ušetřit zklamání a hlavně peníze.Ale jestli o to nestojíte nemusím na to reagovat.Je pravda kdo chce kam pomozte mu tam! A já toto pravidlo porušil ,máš možná pravdu,že každý si to musí zkusit na vlastní kůži.
drát

Příspěvek od drát » 13 úno 2009 20:59

2pem: No a to snad není střelec vnější vliv? Sám píšeš že je 50% ve střelci a pak v pušce, a kde je vliv střeliva, jeho váha, tvar,kvalita?

A ještě mě napadá vliv Měsíce, co kesi? Když hejbne mořem, abych se měl na co vymluvit když minu. 8) :lol:
CZ200 .177 , SPA M16 .25 , Hatsan Invader auto .25
DU-10 Condor, HDR 50 , Chiappa SAA , rev.Rex L 4", Alfa 441,Slavia 631
Walther Sportmodell,H.S.model 21F, Buck Trail Flint 48
prak s gumou č.6
milius

Příspěvek od milius » 13 úno 2009 21:45

..........
Naposledy upravil(a) milius dne 13 čer 2009 01:24, celkem upraveno 1 x.
Barys

Příspěvek od Barys » 13 úno 2009 22:41

Milius a ostatní děkuju za podporu.
Asi opravdu bude nejlepší se do toho nemontovat a nechat pár rozumných ať si do těch svých miláčků cpou pružiny z náprav aut,nebo ještě lépe 9 mm nastřelovací patrony.
Kubajzz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kubajzz » 14 úno 2009 00:12

Mi už se o tom taky ani nechce psát. Půlka SZ co mi chodí je na téma jak dostat ze vzduchovky 30J a jak vyrobit tlumič. :roll: A ještě abych to samé furt řešil i na fóru veřejně.
Jako člověk radí podle nejlepšího svědomí, ale stejně je to k ničemu, protože lidi jsou nepoučitelní. Myslí si, že kvalitní věci jsou levné a že rozdíl mezi Hatsanem a HW97 je v pružině...
Nebo že stačí použít nějaký tajný recept nebo speciální tuning, který my tajíme a nechceme nikomu prozradit, a z šitové vzduchovky se stane závodní stroj...

Takhle to prostě nefunguje, takhle to prostě nikdy nebude.
Výrobci nejsou blbí, konstruktéři u nich na vzduchovkách pracují desítky (stovky) let. Oni ví, proč je něco takhle a něco zase jinak. A navíc všechno musí být v rovnováze. Trvanlivost, ergonomie, výkon, cena, přesnost, spoušť, hmotnost atd. - zkuste kterýkoliv z těchto parametrů změnit a změní se vám i ty ostatní. A zpravidla opačným směrem.
Dobré věci jsou prostě drahé, s tím se smiřte.
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
kesi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kesi » 14 úno 2009 12:01

drát píše:A ještě mě napadá vliv Měsíce, co kesi? Když hejbne mořem, abych se měl na co vymluvit když minu. 8) :lol:
Tak o tom nepochybuj! :lol:
AA TX200 HC 5,5 FAC & EO HELIX 6-24X50 SFP APR-1C MRAD
dodino147

Příspěvek od dodino147 » 05 bře 2009 18:16

cawte, som tu novy, horar je docasne odstaveny tak prazdim tymto forom...
moja otazka znie: ako dostanem z mojho hatsana 30J ???
:D :D :D ale nie...precital som si nazory tych skusenych a musim sa priznat ze asi pred pol rokom moje zmyslanie neutekalo daleko od tych, ktori na forach davali otazky podobneho typu,...
teraz je to ine, mam hatsana 85 + deltu 4x32AO, a pomaly sa zmierujem s tym ze na 30m nebudem triafat pivove vrchnaky...aj takm, tuzim po tom, no zbytocne nepredvidam a beriem tu moju vzduchovku taku aka je...
hatsan nepatri k spickam ale mne uplne staci...no uz sa obzeram po niecom kvalitnejsom-presnejsom-a samozrejme DRAHSOM...
lukasz9

Příspěvek od lukasz9 » 07 bře 2009 10:16

dodino serus :D kedy bude fachcit horar?? Uz mam abstaky :oops:
Grand Power P1, Ruger SR22, CZ 858 Tactical
Diana 54 AIRKING, Air Arms Pro Sport, HW97k, Zoraki HP-01 Ultra, Gamo 440, Zbrojovka Brno Z II, Crosman MK-177
dodino147

Příspěvek od dodino147 » 07 bře 2009 14:53

serus bratm, ty vole mi daco hovor:)
mna uz az trasie, asi som sa stal zavyslakom...zistil som to az teraz ked je docasne mimo prevadzky...
Odpovědět