vzduchovka Shanghai QB 57

Vše o vzduchovkách, plynovkách, aisoftu a popřípadě i paintballu.

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
kuko

Příspěvek od kuko » 12 črc 2009 21:23

Radawar píše:No, konečně kvalifikovný názor na rozbíjení skla.

U QB58 mohu kvalifikovaně odhadnout, že pivní flašku na 100 metrů netrefí (cca 1/45 ran možná ano). Na 45 merů naopak 100% trefí. Ale jestli ji rozbije...???
skus flašu a plechovku z 20 metrov a daj mi vediet :lol:

Kubajzz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kubajzz » 12 črc 2009 21:23

kuko píše:
Kubajzz píše:Věřím, že tenhle šperk jistě flašku rozbije, pokud ji trefí... :lol:

Jinak pro představu všem pobíječům lahví, co podle toho měří výkon zbraní, já mám na vzduchovce přesně 16J a flašku od rumu rozbiju na 100m nouproblémo.
no konečne sa tu našiel aj niekto rozumný
to máž s puškohladom?
:lol: :lol: :lol:
Ty vado, já už z tebe nemůžu... :lol:
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
risopepi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od risopepi » 13 črc 2009 12:57

Nechaj tak, Kubajzz ! Keď predtým vypije tú fľašu rumu, tak hocičo treskne.
Pritom viem potvrdiť že sa dá s tou vzduchovkou rozbíjať fľaše, no nie zo sto metrov, ale pred nohamy pažbou !Obrázek
Alpha Whisky Romeo
(Allah's waiting room)

http://www.risopepi.sk/index.php?page=galeria
kuko

Příspěvek od kuko » 13 črc 2009 15:21

risopepi píše:Nechaj tak, Kubajzz ! Keď predtým vypije tú fľašu rumu, tak hocičo treskne.
Pritom viem potvrdiť že sa dá s tou vzduchovkou rozbíjať fľaše, no nie zo sto metrov, ale pred nohamy pažbou !Obrázek
ja som tiež na niečo prišiel,že ked chcete robyt dierky do papiera tak vám nato stačí aj klinec
vidíš kolko penazí som ty ušetril za vzduchovku? :lol:
eM

Příspěvek od eM » 13 črc 2009 16:08

Ty si génius, nechaj si to patentovať, inak fľašu rozbiješ aj lopatou tak čo potom robíš na tomto fóre?
risopepi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od risopepi » 13 črc 2009 16:18

To kuko

A ako si nato prišiel ? Pred tým rumom, alebo po ?Obrázek
Alpha Whisky Romeo
(Allah's waiting room)

eM

Příspěvek od eM » 13 črc 2009 16:26

Nevieš že deti alkohol nemôžu? :D
kuko

Příspěvek od kuko » 13 črc 2009 16:43

eM píše:Ty si génius, nechaj si to patentovať, inak fľašu rozbiješ aj lopatou tak čo potom robíš na tomto fóre?
a ty tu čo robíž :?:
kuko

Příspěvek od kuko » 13 črc 2009 16:43

eM píše:Nevieš že deti alkohol nemôžu? :D
len aby si ty nebol dieta :lol:
risopepi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od risopepi » 13 črc 2009 16:55

"a ty tu čo robíž"

Podľa mňa tu len hanbu "ROBÍŠ" Obrázek
Alpha Whisky Romeo
(Allah's waiting room)

peter cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od peter cz » 13 črc 2009 19:39

dejte mu už konečně někdo banána, dyt se na to koukněte, celé stránka OT-ček
Air Arms S410, S510, Tau 6, Slávie 620, Mosin-Nagant 1891/30, SVT-40, Makarov PM, TT-33, AK-74, SDM M870
Lukáš

Příspěvek od Lukáš » 15 črc 2009 22:37

"nejme tak bohatí aby jsme si mohli kupovat levné věci"zde a u podobných výrobků to opravdu platí!!!nebrat, leda bys chtěl střílet za roh
marekzcke
Kontaktovat uživatele:

ujde

Příspěvek od marekzcke » 02 srp 2009 05:51

ja som si ju kupil asi pred mesiacom od jedneho ujca. za 50€. iba s puskohladom a uz s novymi brokmi.
hned som vsetko pevne dotiahol a nastavil. na tych 15-20m to nerobi odchylku viac ako 4cm (mozno menej). Udaj od oka lebo som triafal male dlazdicky, ktore sa po zasahu roztrusili. Uspesnost 9/10. Od vtedy som z nej nepalil az dnes.
Mal som na plane si trosku posvietit na hlodavce. Na moje prekvapenie po kazdom vystrele brok dopadal zakazdym inam. Na 3m to robilo kludne aj 3 cm :D.
Takze snad bude stacit vymenit tu lacnu optiku a vzduchovka je v poriadku. Je to ozaj hroza. Na nete je zrejme viac typov puskohladov k tej mojej je ten tenky podlhovasty "sulok" :D.Dokonca vnutri pobehuje nejaka trava. Informacie ku kupe novej optiky som uz vycital na vasom zaujimavom fore. Vzduchovka ale na ucely do 15m urcite s prehladom postacuje.
Zostal som uplne prekvapeny, ze akych vysledkov je tato vecicka schopna. Terc na 50m? Pani moji! No niesom si isty. Nad 25m si neviem predstavit uspokojive vysledky tj cca 5cm hore dole. Vsetko ale mozem davat za vinu chybnej optike.
K tej sile by som mohol len tolko. Do dveri na starej skode 120 to urobi priehlbinu dobre 3mm z 3-4m vzdialenosti. Neviem ci je to vela ci malo.
PS: ked mi kuker nevyhovuje na drevenej pazbe a premyslam nad komplet prerobenim celeho uchopenia. Kde mi odporucate osadit novu rybinu? Nebudu na hlavni velke otrasy? A tiez sa hovori, ze laser je hlupost lebo svetelny luc nikdy nekopiruje trajektoriu streli. Puskohlad ano? Toto mi tiez nieje jasne. Bolo by mi aj financne vyhodnejsie siahnut po zameriavaci na ucel strelby do 20m.
A prosim piste len k veci. Lebo ked tu clovek hlada cenne informacie musi sa preluskat naozaj caz 40 stran textu ako pre vybere spravnej optiky.
undead

Re: ujde

Příspěvek od undead » 02 srp 2009 09:18

na tu pušku je škoda dávať optiku a na tvoje účely úplne stačia pevne mieridla. inač každý ti odporúči optiku Delta 4x32AO ale tebe ju netreba.
Laserové zameriavač je nedovolený doplnok, keď ho nasadíš porušíš zákon.., a veľa z nich nemá stranové a výškove nastavenie, takže asi tak.
BENNY

re

Příspěvek od BENNY » 02 srp 2009 10:01

S tím laserem to tak horké asi nebude ,protože je u některých puškohledů jejich součástí,např. Gamo. To by se nesměl takový puškohled prodávat,kdyby to bylo zakázané.
Hail And Kill !
Odpovědět