ja som si ju kupil asi pred mesiacom od jedneho ujca. za 50€. iba s puskohladom a uz s novymi brokmi.
hned som vsetko pevne dotiahol a nastavil. na tych 15-20m to nerobi odchylku viac ako 4cm (mozno menej). Udaj od oka lebo som triafal male dlazdicky, ktore sa po zasahu roztrusili. Uspesnost 9/10. Od vtedy som z nej nepalil az dnes.
Mal som na plane si trosku posvietit na hlodavce. Na moje prekvapenie po kazdom vystrele brok dopadal zakazdym inam. Na 3m to robilo kludne aj 3 cm

.
Takze snad bude stacit vymenit tu lacnu optiku a vzduchovka je v poriadku. Je to ozaj hroza. Na nete je zrejme viac typov puskohladov k tej mojej je ten tenky podlhovasty "sulok"

.Dokonca vnutri pobehuje nejaka trava. Informacie ku kupe novej optiky som uz vycital na vasom zaujimavom fore. Vzduchovka ale na ucely do 15m urcite s prehladom postacuje.
Zostal som uplne prekvapeny, ze akych vysledkov je tato vecicka schopna. Terc na 50m? Pani moji! No niesom si isty. Nad 25m si neviem predstavit uspokojive vysledky tj cca 5cm hore dole. Vsetko ale mozem davat za vinu chybnej optike.
K tej sile by som mohol len tolko. Do dveri na starej skode 120 to urobi priehlbinu dobre 3mm z 3-4m vzdialenosti. Neviem ci je to vela ci malo.
PS: ked mi kuker nevyhovuje na drevenej pazbe a premyslam nad komplet prerobenim celeho uchopenia. Kde mi odporucate osadit novu rybinu? Nebudu na hlavni velke otrasy? A tiez sa hovori, ze laser je hlupost lebo svetelny luc nikdy nekopiruje trajektoriu streli. Puskohlad ano? Toto mi tiez nieje jasne. Bolo by mi aj financne vyhodnejsie siahnut po zameriavaci na ucel strelby do 20m.
A prosim piste len k veci. Lebo ked tu clovek hlada cenne informacie musi sa preluskat naozaj caz 40 stran textu ako pre vybere spravnej optiky.