Vzducha?ina vs. Airsoft ?i Paintball
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Slovo "hračky" cháp asi tak, že že aj vzduchovky sú hračky, autá sú hračky ..., lebo chlapec, či muž sa jednoducho musí hrať snáď do konca života.
Airsoft a paintball sa mi zdá cenovo nafúknutý, lebo je momentálne in. Nedávno som kúpil pár airsoftových hračiek len tak na rozobratie a okrem iného takzvanú "presnú hlaveň". Potom som sa váľal od smiechu.
Netreba zabúdať, že za 3-4 tisíc sú aj vzduchny s ktorými sa dá vyblbnúť, takže nemá význam sa prebíjať, ktoré hračky sú lacnejšie, lebo všetky sú predražené.
Airsoft a paintball sa mi zdá cenovo nafúknutý, lebo je momentálne in. Nedávno som kúpil pár airsoftových hračiek len tak na rozobratie a okrem iného takzvanú "presnú hlaveň". Potom som sa váľal od smiechu.
Netreba zabúdať, že za 3-4 tisíc sú aj vzduchny s ktorými sa dá vyblbnúť, takže nemá význam sa prebíjať, ktoré hračky sú lacnejšie, lebo všetky sú predražené.
RipleyAR5S,GP,STEYR5x,FX6x,HW1002x,GunpowerSS,MARCH3x,S&B,Swarowsky,Noname3x....
- armyhunter
Re: Vzduchařina vs. Airsoft či Paintball
Besyc píše:V čem je Paintball ostřejší?To by mě docela zajímalo.
Ono když dostaneš kuličkou od airsoftu a potom od paintballu, tak je znát rozdíl.
to jo zajeď si na Big Combat nebo na nějakou military akci a pocitíš ostrost
Dejte mi moc a do ruky hůl
- David Jurič
- Kontaktovat uživatele:
tá želatínová gulička robí modriny 8 cm v priemere (cez tričko) a airsoft len 8mm 

Teória je keď nič nefunguje ale každý vie prečo, prax je keď všetko funguje ale nikto nevie prečo. Ja som spojil teóriu s praxou, nič nefunguje a nikto nevie prečo.
Na (indoor) paintball sa používa aj gumená gulička.
Len neviem či sa to dá ešte označiť za paintball.

Len neviem či sa to dá ešte označiť za paintball.
Jak nazýváš lidi, kteří když jsou ohroženi, tak se nebrání, jen utečou a schovávají se?
Civilizovaní?
Civilizovaní?
v indoor je to painball 

FX T12 Whisper .22, Delta Titanium 4.5-30 x 50 SF

Jak nazýváš lidi, kteří když jsou ohroženi, tak se nebrání, jen utečou a schovávají se?
Civilizovaní?
Civilizovaní?
- armyhunter
V nejbližší době si jdu zahrát airsoft a pokusím si to dát dohromady. Poslední dobou mě spíše láká airsoft než vzduchařina
. Se vzduchovkou to není taková zábava, střílet si sám na zahradě. Přemýšlel jsem o srazu, ale mezi 2x staršíma chlapama bych byl asi nervozní.

Podívej se na videa, odhadni mentální věk některých zúčastněných a hned si přestaneš připadat blbě 

Laßt uns fest zusammenhalten - In der Eintracht liegt die Macht - Mit vereinter Kräfte Walten - Wird das Schwere leicht vollbracht