Vz. 58 Expanzn? kategorie D
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
- Martaskatap
- Kontaktovat uživatele:
Velmi pěkné!
Re: Vz. 58 Expanzní kategorie D
Ahoj všem,začal jsem pokukovat po SA LM 58 ,už ho někdo z vás má?Měl jsem kdysi SA 58 se zavařeným uzávěrem a to prostě nebylo ono.Tento model se mi moc líbí a navíc by se člověk neměl bát ani orgánů:-))
Asi bude nejlepší se tomuto "bastlu" velikým obloukem vyhnout!
http://www.strelectvi.cz/forum/sa58-v-e ... ml#p286954
http://www.strelectvi.cz/forum/sa58-v-e ... ml#p286954
Jj uz jsem to taky videl.Tohle je mazec.Ted uz se to hodi jen jako prostredek k zakladnimu vycviku sborky a rozborky (ikdyz ne uplne),pro KVH
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
upřímně řečeno se divim že to žádného majitele ještě nezabilo nebo ošklivě nezranilo, když jsem o LM58 slyšel poprvé tak jsem si myslel "dobrej nápad" pak jsem se o ní bavil s kámošem kterej jí prej už viděl a řikal ať se jí radši vyhnu, stejně jsem se na ni ale jel kouknout... a teda takovou volovinu jsem snad ještě neviděl, na zbraňi je půlka věcí svařená a jak všichni víme sváry rády praskají v nevhodných situacích a kevšemu celý závěr je svařený do jednoho celku, který doslova čeká na vhodnou chvíli kdy bude moct vlítnout svému majiteli do úsměvu
-
rád bych se zeptal jak je to s ostatními zbraněmi, píšete že pokud není 9 nebo 8 mm tak na ZP, konkrétně by mě zajímaly expanzní sa24/26 a mosin ze slovenska, předem díky jiné téma o expanzních kde by se to dalo vyřešit jsem nenašel takže se omlouvám za OT
dragunov 71 ono ty náboje do těch mosin a vz 24/26 jsou celé ocelové a jsou určeny pro cvičnou střelbu(používají se u armády během cvičení) aby tyto náboje byl prodejné od 18 let museliby být vyplněny a zaslepeny plastem. Kdyby je např. UMAREX vyrobil takto tak by to zkušebna uznala.....ale takové jako jsou dnešní ze slovenska nepatří do kadegorie D kvůli tomu že jsou celokovové!!!!
Vojenská munice je zakázaná především proto že neodpovídá normě CIP. Pokud by ty slepáky schválila zkušebna a někdo je nechal přeznačit tak není problém, podobně jako s ostrou municí. Ale nemyslím že by to někdo absolvoval.
nazdar.ma to vyfrezovanou podelnou drazku na spodu hlavne.takze kdyby nejaky koumak tam da nahodou ostry naboj,roztrhne to hlaven
Zdravím všechny! Mám dotaz ohledně ověřovacích značek expanzní sa 58. Chtěl bych si ji koupit z "druhé ruky" a zajímá mě, jaké značení (krom samozřejmého certifikátu) má mít zbraň vyraženou. U znehodnocených je z boku D s uvedeným rokem znehodnocení. Jak je to u expanzní? Děkuji.
Glock 43, HK USP, CZ 27, 45, 50, 52, 75B, 44/81, 82, Derringer GG .45+9mm,
SVD 63, AKS74u, Brno mod. 4, Optima B12, M870
Sa vz. 26, 58, 61, UK 59, UZI, CQ-A1
Slavia 631, Slavia 634+Nikko Stirling 6x40AO, Crossman 1377
SVD 63, AKS74u, Brno mod. 4, Optima B12, M870
Sa vz. 26, 58, 61, UK 59, UZI, CQ-A1
Slavia 631, Slavia 634+Nikko Stirling 6x40AO, Crossman 1377
To se dalo vcelku čekat... 

A ? O nic nejde. Udělal trochu kraválu (možná čekal, že to bude uvnitř utlumený víc), ale zákony žádné vysloveně neporušil. Nedávno vyjeli policajti kvůli týrání dětí a ukázalo se, že to bylo kvůli dítku co podstoupilo bolestivý zubařský zákrok. Tak se policajti akorát projeli no 
Kdyby tam řezal trubky flexou, tak to vyjde skoro na stejno.

Kdyby tam řezal trubky flexou, tak to vyjde skoro na stejno.
Alfa 641
zdravim tak by me docela zajimalo jak je delano tohle http://www.waffen.sk/novinky/-samopal-9pak je to taky 58 ale na 9mm pak tudiz si myslim ze lepsi jak cele tady ty zmet.. co se vyrabeji u nas ale co by na to rekla nase zkusebna je otazka druha
No to uz vypada pouzitelne i u nas.To by mohla pustit i nase zkusebna.
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert