Sightron SI 4-12x40 (cca 4300-6300)podle komínků a kříže.Osobně už bych Vipera nechtěl.Máš tam dobrej seznam od ranovaka.Za mě SI.Jen se blbě shání.Břeťa píše:Chlapi díky za odpovědi. Zítra se tam zkusím podívat. Jestli jsem dobře koukal, tak je to na tý střelnici v polích před Žalanama.
Vzduch ani CO nechci, jsou tam starosti navíc. (Hrával jsem military paintbal, tak vím co se sebou musí tahat) Pružinovku můžu tahat na chatu nebo do lesa a stačí do kapsy nasypat jen diabolky.
Já vím, že takhle radit je naprd, ale nemám v dosahu žádnej obchod, kde by je měli skladem. Většinou je to na závaznou objednávku a chtěj zálohu, takže ani není prostor pro změnu názoru.
Vypišek - a jakou optiku bys poradil ?
Vyber vzduchovky
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Nějaké to PCP se najde ale EV 2 je moje nej
Re: Vyber vzduchovky
Delta je ... x42. To jen na okraj.
Osobně bych dal přednost té Deltě a Sightronu. Deltu jsem měl Sigh. mám teď.
Jak už jsem mockrát psal, měl jsem TX 200 a HW 97k (s V-machem). Hezčí je TX a na střílení raději to HW s V-Machem.
Nevím jestli tam kde zítra chceš jet bude i Martin K., ale má na prodej moji bývalou HW 97k s V-Machem (16J) a upravenou spouští (je to v sekci BAZAR). Na tu by jsi se měl podívat, za ty peníze asi nic lepšího neseženeš. A na osobní setkání z něho třeba vykřešeš ještě nějakou úlevu.
Pro orientaci: HW stojí u nás cca 12.000,- ( s tou hroznou pružinou
), V-Mach vyjde v Německu na cca 3.000,- a Viper stojí cca 5.000 - tj. 20.000

Jak už jsem mockrát psal, měl jsem TX 200 a HW 97k (s V-machem). Hezčí je TX a na střílení raději to HW s V-Machem.
Nevím jestli tam kde zítra chceš jet bude i Martin K., ale má na prodej moji bývalou HW 97k s V-Machem (16J) a upravenou spouští (je to v sekci BAZAR). Na tu by jsi se měl podívat, za ty peníze asi nic lepšího neseženeš. A na osobní setkání z něho třeba vykřešeš ještě nějakou úlevu.

Pro orientaci: HW stojí u nás cca 12.000,- ( s tou hroznou pružinou

Na zvířata nestřílím, masa jsou plne obchody.
Jsou jine způsoby jak dokázat, že jsem člověk.
Ne Břeťo, hlavně nechoď na sraz! Ty lidi jsou hrozně nakažlivý. Začne se to projevovat neovladatelným vzrušením a končí slintáním nad těma kráskama co tam z nich střílí
No a pak už se vezeš. Vítej do klubu 

Díky za tip. Na bazar mrknu. Co je to ten V-mach ???Marťyn píše:Delta je ... x42. To jen na okraj.![]()
Nevím jestli tam kde zítra chceš jet bude i Martin K., ale má na prodej moji bývalou HW 97k s V-Machem (16J) a upravenou spouští (je to v sekci BAZAR). Na tu by jsi se měl podívat, za ty peníze asi nic lepšího neseženeš. A na osobní setkání z něho třeba vykřešeš ještě nějakou úlevu.![]()
Pro orientaci: HW stojí u nás cca 12.000,- ( s tou hroznou pružinou), V-Mach vyjde v Německu na cca 3.000,- a Viper stojí cca 5.000 - tj. 20.000
Díky za přivítání. To věřím, že když to člověk vidí na vlastní bulvy, tak je to o něčem jiném než na netu.Neptun píše:Ne Břeťo, hlavně nechoď na sraz! Ty lidi jsou hrozně nakažlivý. Začne se to projevovat neovladatelným vzrušením a končí slintáním nad těma kráskama co tam z nich střílíNo a pak už se vezeš. Vítej do klubu
Když o to máš zájem, tak jít na sraz je to nejlepší co můžeš udělat!
V-mach je tuningová pružina od jiného výrobce (hledej V-mach kit). Celý kit stojí 99 EUR. O proti originální 16J pružině není tolik předepjatá, podle diskuzí zklidní zpětný ráz a lehce zvedne výkon až k 17J. Já ji dal pod dojmem diskuzí do HW97 rovnou hned po koupi, tak nemohu posloužit vlastní zkušeností. Ale zítra bude v žalanech minimálně jedna HW97 s originální pružinou (která se mimochodem do pušky strašně obtížně dává, protože se musí hooodně, ale opravdu hoooodně stlačit. V-mach kit tam strčíš dvěma prsty.Břeťa píše: Co je to ten V-mach ???
Jinak ten V-mach se myslím dělá i pro TX200.
Jinak samotné pružiny do HW dělá více výrobců. V-mach je ale nejznámější.
Jinak tuningové díly na TX i HW dělá moc pěkné http://rowanengineering.com/
Dodává ho Schneider v Německu, nevím jestli ještě někdo u nás, ale mám pocit, že všichni kupovali tady.
http://www.versandhaus-schneider.de/pro ... 9d50da2f35
http://www.versandhaus-schneider.de/pro ... 9d50da2f35
Na zvířata nestřílím, masa jsou plne obchody.
Já si to nechával do prosporta posílat s USA a oproti origo pružině kde byl výstřel takovej měkčí s touto pružinou je to takový suchý prásknutí a víc to kopne.
JJ ty věci na tunění jsou fakt krásný. Bože to zas bude peněz 

Byl jsem se mrknout v Žalanech a už jsem chycenej. Měl jsem v ruce díky Kubajzzovy pružinovky HW, TX i Walther. Jsou to všechno krasavice. Teď už si jenom vybrat.
Taky mě zaujalo, (aspoň podle mě) že se tam sešla pohodová partička lidí, kteří si přijeli zastřílet, pokecat a nedělat ofuky. Každej ochotnej ukázat a půjčit svou zbraň. Dokonce jsem si i vystřelil. Prostě paráda.
Díky všem co jsem otravoval.
Břéťa
Taky mě zaujalo, (aspoň podle mě) že se tam sešla pohodová partička lidí, kteří si přijeli zastřílet, pokecat a nedělat ofuky. Každej ochotnej ukázat a půjčit svou zbraň. Dokonce jsem si i vystřelil. Prostě paráda.
Břéťa
Tak tohle, prosím pěkně, ještě napiš do vlákna CAC. Tam mají trochu mylný představy o našich srazechBřeťa píše: Taky mě zaujalo, (aspoň podle mě) že se tam sešla pohodová partička lidí, kteří si přijeli zastřílet, pokecat a nedělat ofuky. Každej ochotnej ukázat a půjčit svou zbraň. Dokonce jsem si i vystřelil. Prostě paráda.
Břéťa

dycky STEYR
Břeťo, ale nemůžeš říct, že jsem Tě nevaroval
Já, když přijel prvně na sraz, tak mi strčili do ruky flintu a řekli jdeš závod. Řešil jsem to asi před rokem, takže vím čím si procházíš. Jediný rozdíl je, že jsem se rozhodl jít do PCP.
Necítím se být tak zkušený Ti radit kup to nebo ono ( a už vůbec ne v pružinovkách ), ale myslím, že není špatná varianta začít něčím bazarovým ze zdejšího bazaru, protože na odzkoušení jakým směrem se vrtnout a jestli Ti to bude vyhovovat to stačí a pokud to náhodou nebude úplně ono tak na tom asi netratíš tolik jako, když koupíš novou.

Já, když přijel prvně na sraz, tak mi strčili do ruky flintu a řekli jdeš závod. Řešil jsem to asi před rokem, takže vím čím si procházíš. Jediný rozdíl je, že jsem se rozhodl jít do PCP.
Necítím se být tak zkušený Ti radit kup to nebo ono ( a už vůbec ne v pružinovkách ), ale myslím, že není špatná varianta začít něčím bazarovým ze zdejšího bazaru, protože na odzkoušení jakým směrem se vrtnout a jestli Ti to bude vyhovovat to stačí a pokud to náhodou nebude úplně ono tak na tom asi netratíš tolik jako, když koupíš novou.
Pokud pružinu, tak za mě HW97 s Vmach+ Sightron SIH 4-12X40 

Walther LG 300 XT Carbontec Custom/ Burris Timberline 4.5-14x32
Jj varoval, ale myslím, že nebudu litovatNeptun píše:Břeťo, ale nemůžeš říct, že jsem Tě nevaroval![]()

Zrovna mi jedna HW 97 utekla na bazaru