optika na CZ 453-2E ZKM AMERICAN
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
- 
				pako

Mohl by jste mi prosim nekdo doporucit nejakou slusnou optiku na tuto malorazku v razi .22 LR? Nechci do toho dat vic jak 5000 a vyuzivat ji budu jak pro mysliveckou, tak i pro sportovni strelbu. Ma predstava by bylo neco okolo 3-9×40, je to vhodne??? Diky
		- Sidewinder
 - Kontaktovat uživatele:

Myslim ze zajimave by bylo, kdyby jsi sehnal Nikko Stirling Gold Crown Tactical 4-12x50. Ma korekci paralaxe a zvetseni 12x (pro sport) a osvetleni zamerne osnovy (pro myslivost).
Chce to stredne vysoke montaze a dat si pozor, aby mel jednodilny tubus.
Vice na www.sidewinder.wz.cz
Chce to stredne vysoke montaze a dat si pozor, aby mel jednodilny tubus.
Vice na www.sidewinder.wz.cz
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
			- 
				pako

Díky za tip. Myslis ze to bude drzet nastrel? Koukal jsem jeste na jine varianty napr. znacky Edenberg, Ocean nebo Luger. Ceny skoro stejne, kvalita neznama ... 

Nemas s nimi nejakou zkusenost, ma cenu je brat vazne? Kupoval jsem zatim vzdy Meoptu, tak mam strach aby to trochu nelitalo...
Mrkni prosim na http://www.bvs.cz/optika_puskohledy_chi ... _3950.html, myslis ze je to to Nikko co jsi myslel? Mooooc diky
			Nemas s nimi nejakou zkusenost, ma cenu je brat vazne? Kupoval jsem zatim vzdy Meoptu, tak mam strach aby to trochu nelitalo...
Mrkni prosim na http://www.bvs.cz/optika_puskohledy_chi ... _3950.html, myslis ze je to to Nikko co jsi myslel? Mooooc diky
- 
				pako

Na malorazku to neres. Temer jakakoliv kvalitnejsi montaz... rekneme od 700Kc vyse bude oukej.pako píše:Jo jeste k montazi, sahnul bych po na suvne od Kozapu. Je nejaky zasadni rozdil mezi tuhosti montaze jednodílnou a dvoudilnou?
Ten puskohled co inzeruje Sidewinder nastrel drzi se vsemi zmenami co lze na puskohledu nastavit. Musi mit vsak jednodilny tubus... na coz take kolega upozornuje.
Jinak i obycejne NIKKO SILVER CROWN drzi nastrel bez poblemu. Zadnej recoil malorazka nema... tak neni co resit.
PS: to NIKKO v BVS je pry starsiho data a jednodilny tubus nema.
- Sidewinder
 - Kontaktovat uživatele:

Andy to rekl za mne, jen bych doplnil, ze Andy mysli Silver Crown s fixnim zvetsenim. Nikko dela i variabl 3-9x40 v rade Silver, ktery ovsem stoji za prd! .. ten Nikko 3-12x50 z BVS.cz bude pravdepodobne starsi kousek, ktere jeste nemely jednodilny tubus. Chce to ale overit, je to jen ma domnenka.
Montaze budou lepsi dvoudilne, protoze u jednodilne by mohlo telo montaze vadit pri vyhazovani vystrelenych nabojnic. I s dvoudilnou se obcas stane, ze se nabojnice odrazi od puskohledu zpet do komory a zmenozni prebiti.. 452-ky maji dost male vyhazovaci okenko a smerovane hodne nahoru ..
Na to nikko se zkus optat tady: www.streleckyservis.cz
A k dalsim znackam .. zkusenost vlastni mam s Oceanem, mel jsem 4x32 a byla to hruuuza! Lugery jsem mel pouze v ruce a vypadaly velmi velmi dobre - i prodejce je chvalil, ale jsou drazsi. Edenberg - slysel jsem na ne stiznosti ohledne spatne svetelnosti, jinak nevim.
			Montaze budou lepsi dvoudilne, protoze u jednodilne by mohlo telo montaze vadit pri vyhazovani vystrelenych nabojnic. I s dvoudilnou se obcas stane, ze se nabojnice odrazi od puskohledu zpet do komory a zmenozni prebiti.. 452-ky maji dost male vyhazovaci okenko a smerovane hodne nahoru ..
Na to nikko se zkus optat tady: www.streleckyservis.cz
A k dalsim znackam .. zkusenost vlastni mam s Oceanem, mel jsem 4x32 a byla to hruuuza! Lugery jsem mel pouze v ruce a vypadaly velmi velmi dobre - i prodejce je chvalil, ale jsou drazsi. Edenberg - slysel jsem na ne stiznosti ohledne spatne svetelnosti, jinak nevim.
http://www.hawkeoptics.com/Lovec píše:Maju tie Hawky nejaky web?
- Sidewinder
 - Kontaktovat uživatele:

Mel jsem:
AirMax 6-18x44 - obraz celkem slusny, s vetsim zvetsenim mlhavy, menil mirne nastrel se zmenou korekce paralaxe, super osnova - tenoucky
MilDot.
Varmint 4-16x44 - obraz o fous lepsi nez predchozi - ale stale pri nejvetsim zvetseni mlhavy + poradne nefungovala korekce na dioptrie, menil mirne nastrel se zmenou zvetseni, osnova stejna.
Nyni mam na malorazce Sidewinder 4-12x52 - obraz o poznani lepsi nez dva predchozi, pritom ale stale pri horsim svetle a 12x zvetseni mlhavy. Ma ovsem narozdil od predchozich jednodilny tubus, asi diky tomu nemeni nastel pri zmenach zvetseni nebo korekce paralaxe, perfektne funguje korekce na dioptrie a MilDot je take vyborny.
Mozna jsem moc narocny, takze bych uz do Hawku nesel, ale znam dva lidi co strileji s Hawke Varmintem - a oba jsou s nim velmi spokojeni ..
Nejake obrazky Hawku, ktere mi prosly rukama, najdete na mych www.volny.cz/cz452
			AirMax 6-18x44 - obraz celkem slusny, s vetsim zvetsenim mlhavy, menil mirne nastrel se zmenou korekce paralaxe, super osnova - tenoucky
MilDot.
Varmint 4-16x44 - obraz o fous lepsi nez predchozi - ale stale pri nejvetsim zvetseni mlhavy + poradne nefungovala korekce na dioptrie, menil mirne nastrel se zmenou zvetseni, osnova stejna.
Nyni mam na malorazce Sidewinder 4-12x52 - obraz o poznani lepsi nez dva predchozi, pritom ale stale pri horsim svetle a 12x zvetseni mlhavy. Ma ovsem narozdil od predchozich jednodilny tubus, asi diky tomu nemeni nastel pri zmenach zvetseni nebo korekce paralaxe, perfektne funguje korekce na dioptrie a MilDot je take vyborny.
Mozna jsem moc narocny, takze bych uz do Hawku nesel, ale znam dva lidi co strileji s Hawke Varmintem - a oba jsou s nim velmi spokojeni ..
Nejake obrazky Hawku, ktere mi prosly rukama, najdete na mych www.volny.cz/cz452