Kde koupit .22 LR pod 1Kč ?
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
kde koupit .22 LR pod 1kč ? je celkem jedno jakou znacku. hlavne ze to lita.
		Re: Kde koupit .22 LR pod 1Kč ?
kdekoli ptej se po selierech REX ... nebo ve střeleckych klubech...
Až ty Rexy seženeš, tak pochopíš!   Většinou se jedná o vojenské zásoby z 80.let. Nechtěl bych je ani jako nové!
 Většinou se jedná o vojenské zásoby z 80.let. Nechtěl bych je ani jako nové! 
snad nebudu ot, když se zamyslím nad tvojí otázkou - já kupuju .22 od sb tuším za 1,20kč/ks, a nikdy mě ani moc nenapadlo je shánět levněji. Obvykle dám za hodinu 200 kousků, a tak by byl celkový rozdíl proti korunové ceně 40kč, ale zato střílím (snad) kvalitní neprošlé střelivo a s přihlédnutím na x jiných nákladů na střelbu je těch 40 kč tak nepodstatných, že bych ti poradil, abys koupil, co ti cestou cvrnkne do nosu..   pokud tedy nestřílíš závodně
 pokud tedy nestřílíš závodně
 pokud tedy nestřílíš závodně
 pokud tedy nestřílíš závodněPořádná bouchačka je z plastu a oceli, a nosí se v kydexovém pouzdru.
Tak ho hned neodrazujte,chtěl něco do koruny,tak s tím asi na olympiádu nepojede.Stříleli jsme s Rexama do plechovek na rychlost,rána 0,70 Kč a srandy kopec/1000 ks za odpoledne žádnej problém-to už není finančně zanedbatelné/.
jo taky me jde o kropeni, co jsem videl tak winchestry stoji krabice 500 ks 475 kc, ty vase REXy sem zatim nevidel
ja mam Rexy na kropeni. obcas se ale stane, ze vosk kterym jsou strely hojne opatreny zpusobi prilepeni ke komore. Docela se mi osvedcily sypane Geco:) tech 20h navrch neres 

Jo,Rexy je potřeba před použitím opucovat...
Když koupíš 1000 ks, tak Sorting Praha. SaB Standard za 0,81 Kč.
http://www.sorting.cz/sbokrzap.htm
			http://www.sorting.cz/sbokrzap.htm
super diky jenom skoda ze jsem z Brna