Tak mi prasknul rám - přidané fotky
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
Jsem asi dost smolař. Chtěl jsem si ze svého amnestovaného Mausera Hsc trošku zastřilet a po vystřílení asi 25nábojů se mi kousnul závěr a po rozebrání jsem zjistil, že je na pravé straně rámu prasklina /vedoucí zeshora dolů/ cca 8mm v místě vedení závěru, dolní část a druhá strana prasklá není. Dá se to nějak opravit? Teď už mi nejde o střelbyschopnost, ale o to, ať alespoň trochu vypadá. L
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
				Naposledy upravil(a) Lubo dne 24 lis 2009 09:22, celkem upraveno 1 x.				
		Re: Tak mi prasknul rám
hoď sem fotku, jinak dá se ladaco ,-)))
Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
Mělo by se to dát spravit argonem, pár let zpátky jsem nechal kamošovi svařit argonem Margolinu(prasklina na závěru) a fachčí do dneška  ,a není to na ni ani moc poznat
 ,a není to na ni ani moc poznat  
In vino veritas...
Lubo, sorry že využívám tvého topicu, ale mám otázku (ne na tebe   ) - už dlouho mě to zajímá: jaký prasklý rám se dá opravit? Uhlíkatá ocel předpokládám ano, ale slitina/plast/nerez - jde to? Předpokládám že ne, ale co když náhodou...
  ) - už dlouho mě to zajímá: jaký prasklý rám se dá opravit? Uhlíkatá ocel předpokládám ano, ale slitina/plast/nerez - jde to? Předpokládám že ne, ale co když náhodou...
 ) - už dlouho mě to zajímá: jaký prasklý rám se dá opravit? Uhlíkatá ocel předpokládám ano, ale slitina/plast/nerez - jde to? Předpokládám že ne, ale co když náhodou...
  ) - už dlouho mě to zajímá: jaký prasklý rám se dá opravit? Uhlíkatá ocel předpokládám ano, ale slitina/plast/nerez - jde to? Předpokládám že ne, ale co když náhodou...Pořádná bouchačka je z plastu a oceli, a nosí se v kydexovém pouzdru.
			- 
				rebel 2007
I kdyby jsi to zavařil tak už je to střílení ze strachem abys ten závěr náhodou nespolkl 

Dykmore:
Nerez jde v argonu varit vyborne, u slitiny zalezi na slozeni. Plast bych videl spis na popelnici..
Nerez jde v argonu varit vyborne, u slitiny zalezi na slozeni. Plast bych videl spis na popelnici..
Air Arms EV2 MK III
			Re: Tak mi prasknul rám - přidané fotky
rebel2007: To chápu, už jsem si z toho zastřílel a víc nechci, jde mi jen o to aby se to opravilo a nedrhnul závěr, teď je pistole nevhodná ani na hraní a zadrhává. Nemám rád rozbité věci.
Na to se kouká opravdu špatně  

No, tak taky trochu praktických zkušeností. Kdysi jsem měl Walthera PP, který kdosi v těch historických dobách užíval ke sportovní střelbě. Mladší ať se nediví, bylo to tak. A ten umělec naprosto zničil přední část závěru / mordoval nějakou jinou mušku, celé to nějak piloval a pod. /. Mě se to samozřejmě nelíbilo, chtěl jsem ho na nošení a chtěl jsem aby vypadal " normálně ". Tak jsem vlastnoručně na soustruhu vytočil přední část závěru s otvorem pro hlaveň, tu zmordovanou originální část jsem uřízl pilkou na železo a ten nový díl jsem přivařil normálním autogenem. Následovala úprava pilníkem, smirkem a leštěním, nové černění / profesionální / a se zbraní jsem střílel mnoho let a pokud jsem mohl sledovat nového majitele, tak také střílel bez problémů. Nikomu nechci takové postupy vnucovat, ale při troše pečlivosti a při dnešních možnostech jdou dělat věci.........