nastrilel jsem si vetrovku na 30 m a vsechno dobre,kupodivu
 ale jakmile jsem zkousel na 50 m tak nastal problem,zacalo to litat doleva,prvni jsem si myslel,ze mam spatne danou montaz,tak jsem to zhodil,dal presne do uhlu zpet a delalo to to same. asi za 2 tydny jsem to zkousel znovu a na 30 m dobre ale na 50 metru uz ne na levou,ale na pravou stranu.vse jsem strilel tak,ze jsem mel druhe oko zavrene.pak jsem jen tak zkusil mit obe oci otevrene (celkem hruza najit terc)a ejhle,na 30 i na 50 m to letelo tam kam jsem chtel,je mozne ze mam nejakou vadu v oku?
 ale jakmile jsem zkousel na 50 m tak nastal problem,zacalo to litat doleva,prvni jsem si myslel,ze mam spatne danou montaz,tak jsem to zhodil,dal presne do uhlu zpet a delalo to to same. asi za 2 tydny jsem to zkousel znovu a na 30 m dobre ale na 50 metru uz ne na levou,ale na pravou stranu.vse jsem strilel tak,ze jsem mel druhe oko zavrene.pak jsem jen tak zkusil mit obe oci otevrene (celkem hruza najit terc)a ejhle,na 30 i na 50 m to letelo tam kam jsem chtel,je mozne ze mam nejakou vadu v oku?  nebo muze byt nejaky vadny puskohled ci paralaxa? nebo se jenom spatne divam do puskohledu? prosim o radu, jedna se o optiku VECTOR OPTICS 10-40x50 s bocni para. mozna je to k smichu,tak se me prosim nesmejte
 nebo muze byt nejaky vadny puskohled ci paralaxa? nebo se jenom spatne divam do puskohledu? prosim o radu, jedna se o optiku VECTOR OPTICS 10-40x50 s bocni para. mozna je to k smichu,tak se me prosim nesmejte  ale me to celkem hodne zere
 ale me to celkem hodne zere

) nataženou rukou na určitý vzdálený předmět (obě oči měj otevřené) a pak zavři postupně levé (díváš se pravým) a potom obráceně, zavři pravé (díváš se levým).
 ) nataženou rukou na určitý vzdálený předmět (obě oči měj otevřené) a pak zavři postupně levé (díváš se pravým) a potom obráceně, zavři pravé (díváš se levým).

Já si nevzpoměl na:
  Já si nevzpoměl na:  nu co uz,nenadelam nic
  nu co uz,nenadelam nic