poradte mi
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
-
LORENZ21
chcel by som od vas poradit niaky obchod v SR kde sa daju kupit nahradne diely na vzduchovky gamo
http://www.zbrane-frano.sk/main.php
Nabudúce použi google, alebo si popozeraj toto fórum dôkladnejšie (už sa to tu riešilo).
Nabudúce použi google, alebo si popozeraj toto fórum dôkladnejšie (už sa to tu riešilo).
-
LORENZ21
poradte mi
ale ja potrebujem pruzinu a silikonove tesnenie piesta a to tam nikde nieje
Skus tam zavolat. Ja som si dnes v jagershope objednaval pruzinu do Gamo Hunter 440 full verziu a na sklade to nemal a povedal mi ze to objedna u Frana a zavola mi. Cize frano to ma urcite, len to asi nema vycapene na nete. Skus zavolat alebo poslat mail.
Antonio Zoli 1900 Pro S Battue 9,3x62 + Bushnell 4200 Elite 2,5-10x50 RD + Weaver
Hemmerli 16/16x70
Hatsan 55 S + Nikko Stirling Gold Crown 6x42
Slavia 630
Poľovníctvo nieje koníček, je to spôsob života.
Hemmerli 16/16x70
Hatsan 55 S + Nikko Stirling Gold Crown 6x42
Slavia 630
Poľovníctvo nieje koníček, je to spôsob života.
-
LORENZ21
poradte mi
dik pošlem e mail
Nemusíš sa namáhať
. Keď som rozmýšľal dakedy v ´06 o kúpe novej vzduchovky tak som si robil prieskum ND. Vtedy mi prišiel takýto mail:
Takže tak
.
BTW aj tak som si nakoniec kúpil CZ200.
Kód: Vybrat vše
Dobrý deň,
na sklade v predajni v Nitre máme aj náhradné diely do vzduchoviek GAMO.
Potrebujem vedieť, ktorý konkrétny ND potrebujete.
S pozdravom za Veľkoobchod ZBRANE Nitra
BTW aj tak som si nakoniec kúpil CZ200.
-
Slavia631Lux
-
LORENZ21
-
Slavia631Lux
Možno len blbo rýpem, ale ja by som určite skúsil prečítať/dať to sem.
-
Slavia631Lux
-
TweeTy421
Áno u Fraňa majú úplne všetko.Keď som si objednal závažie piestu tak mi ho sľubovali 2 mesiace a neobjednali že vraj to neprišlo.Potom som tam bol ešte raz a to isté.Jediné čo sa dá u nich kúpiť je pružina, piest,tesnenie a možno nejaké náhradné mieridlá to je všetko čo sú schopný dodať.Inak pružiny majú orgnálne aj do hunter 440 aj 1250.
-
LORENZ21
poradte mi
a nevieš kolko stoji nahodou ta pružina a tesnenie