Limit - nákup 9mm
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
Vážení - nemáte někdo v dohledné době v plánu nákup nábojů 9mm L od Limitu? Už mi došla zásoba a rád bych se případně přidal k nějaké větší objednávce.
		Walther P99 AS cal. 9 mm L, ZKM 456 .22LR + Leapers 4-16x50 AO
			- 
				kokoweet
No, já s Limitama střílím. Koupil jsem jich onehdá 1700 (ještě za 2,90). Zatím jich šlo ven asi 700. Z toho 1x nevyhozená nábojnice a 3x se nezajistil závěr na konci zásobníku. Vše před výměnou vratné pružiny (z tovární 16lb na lehčí 14lb). Od té doby zatím klid (klepu na dřevo).
Typoval bych, že mají panáčci poněkud dietní navážku prachu. Asi chtěj šetřit. Jinak OK
Typoval bych, že mají panáčci poněkud dietní navážku prachu. Asi chtěj šetřit. Jinak OK
Fyzikální zákony jsou právě ty jediné, které platí pro všechny. Dokonce i pro politiky a boháče. - Neznámý Génius
K vítězství zla stačí, když dobří lidé budou sedět se založenýma rukama - Edmund Burke
			K vítězství zla stačí, když dobří lidé budou sedět se založenýma rukama - Edmund Burke
- 
				Smazaný uživatel 111
No, já jich prohnal laufem tisícovku a bez problému - můj mazel asi zkonzumuje všechno...  Takže bych si jich s klidem zase tisícovku vzal - jenže to by chtělo objednávku aspoň 10ti tisíc kousků, abychom se dostali na nějakou zajímavější cenu a na to fakt nemám. Respektive, měl bych - ale žena by mne asi sežrala......
 Takže bych si jich s klidem zase tisícovku vzal - jenže to by chtělo objednávku aspoň 10ti tisíc kousků, abychom se dostali na nějakou zajímavější cenu a na to fakt nemám. Respektive, měl bych - ale žena by mne asi sežrala...... 
 Takže bych si jich s klidem zase tisícovku vzal - jenže to by chtělo objednávku aspoň 10ti tisíc kousků, abychom se dostali na nějakou zajímavější cenu a na to fakt nemám. Respektive, měl bych - ale žena by mne asi sežrala......
Walther P99 AS cal. 9 mm L, ZKM 456 .22LR + Leapers 4-16x50 AO
			- 
				epetr2008
Čím to? Divnej prach. Vadí to? Nevím. Pokud zbraň funguje a střílí to, tak je to OK.
Nicméně, je tu další dotaz: Není tu v republice ještě nějaký přebíječ? Někdo, jako Limit?
Nicméně, je tu další dotaz: Není tu v republice ještě nějaký přebíječ? Někdo, jako Limit?
Fyzikální zákony jsou právě ty jediné, které platí pro všechny. Dokonce i pro politiky a boháče. - Neznámý Génius