Puškohledy Edenberg - máte někdo?
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
-
bendy
Zajímaly by mne názory na tyto levné puškohledy,např. 3-12x56 se světelným křížem (dvě barvy,5 stupňů).Díky
-
Návštěvník
Re: Puškohledy Edenberg - máte někdo?
za tu cenu chybu neudelas. ma to sklo od fy Zeiss.bendy píše:Zajímaly by mne názory na tyto levné puškohledy,např. 3-12x56 se světelným křížem (dvě barvy,5 stupňů).Díky
-
Milan
-
perdix
Re: Puškohledy Edenberg - máte někdo?
To že by to mělo mít sklo od Zeisse je vtip desetiletí... To si asi vymyslel nějakej pan prodavač, když viděl, že by s tím mohl u kupujícího uspětAnonymous píše: za tu cenu chybu neudelas. ma to sklo od fy Zeiss.
- Sidewinder
- Kontaktovat uživatele:
-
bendy
Edengerg - zkušenosti
Zajimavý názor.Já mám 3-12x56 s osvěteným křížem (několik stupňů a dvě barvy - červená a zelená).Rozhodně neoslňuje.Sklo to určitě má,tubus je "třicítkovej" a plněnej dusíkem.Nemyslím,že cena je jediná zajímavá věc na tomhle puškohledu.. Jen mi přijde,že asi od 6 až 7mi násobnýho zvětšení je horší obraz,jakoby cokoli bylo moc blízko.. Jinak ho mám na jednušce Iž18 v ráži 7,62x39,tak si myslím,že v daný kombinaci ten puškohled stačí. Má někdo další zkušenosti?Lovec píše:Ja som to mal...3-12x50 s osvetlenou bodkou.Na polovanie bez preklikavania stacil,ale o presnej strelbe,a presnej strelbe za hranicou 200 metrov nemohlo byt ani reci.S zeissom to nema spocne ani jedinu molekulu.Na bezny lov staci,ale som rad,ze som to predal.
-
Šakal
Edengerg
Vážení měl jsem dva tyto puškohledy 3-12x56 Mildot s osvětlemou osnovou a 1,5-7x50 osvětlený bod ten větší se rozpadl po asi 300 výstřelech 308W puška asi 6,5 kg .
U obou špatná světelnost velmi neostrý obraz u okrajů jde špatně zaostřit .Teď mám dvě Meopty řadu R1 a 3000 jsou to výborné puškohledy při nastavení postupně na 200,300,400m a zpět výborně drží ránu po stovkách vystřelených ran.
A to vše za slušnou cenu
U obou špatná světelnost velmi neostrý obraz u okrajů jde špatně zaostřit .Teď mám dvě Meopty řadu R1 a 3000 jsou to výborné puškohledy při nastavení postupně na 200,300,400m a zpět výborně drží ránu po stovkách vystřelených ran.
A to vše za slušnou cenu
Delta je podle me neco jineho nez Edenberg. Delta je asi polska a Edenberg ruskej. Edenberg tak na 223, jinak 7x64 nevydrzel. bezna Delta na e-shopu v polsku 3000Kc, takze asi nic moc, tady to prekupnici zvednou na 6000. Delta dela nejaky model Titanium, ktery uz ma napsanou i odolnost na pretizeni. Kvalita uz je asi nekde jinde a cena taky 16000(vse podle kurzu)