Snowpeak M60

Vše o vzduchovkách, plynovkách, aisoftu a popřípadě i paintballu.

Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři

Odpovědět
do100a
Snowpeak M60

Příspěvek od do100a » 07 led 2026 13:07

Zdar příznivcům stlačeného vzduchu, po téhle vzduchovce jsem dlouho pokukoval, až nakonec přišla akce černý pátek. No nekup to za 13 a opět SPA (asi slabost pro Číňany).

Obrázek

Zpracování parádní a střelba jak by smet. Trochu jsem měl obavy z moderátoru, jestli to nebude taková hrůza jako u P15, ale je udělaný víc než slušně. Spoušť se dá opravdu vymazlit. Od síly stisku, přes délku i sílu (slepého) kroku, až po nastavení samotné spouště pro prst. Po necelých dvou měsících regulátor šlape jak hodinky. Na chronu mám + - 1 m/s a to jsem to zaokrouhlil směrem nahoru. Bicí pružina jde sice nastavit, ale po přitáhnutí rychlost klesla a už nešla nahoru. Takže je předimenzovaná. I když jsem to nezkoušel, myslím že by klidně zvládla přebít i 200 barů. Jediné mínus je malá kartuše, jen 205 cc. Při tlaku cca 165 barů to dá jeden zásobník (cal. 25) čili 18 ran na plný výkon. Chtít víc už prostě nedává smysl. S diabolkami Exact King Heavy to lítá 270 m/s. Pořídil jsem i náhradní zásobníky CARM (15 ran). Fungují dobře, ale až poté, co jsem je z jedné strany přebrousil. Byly moc hrubé a nešly zasunout.

A takhle vypadá má spokojenost na 30 m :mrgreen:

Obrázek

Tovární jezdec Lidlu ... ehmmm teda ... SnowPeak airgun company
kubisakhasisak

Re: Snowpeak M60

Příspěvek od kubisakhasisak » 07 led 2026 16:18

pěkný. nechtěl jsi verzi s lahví? lahev by tam šla určitě snadno přidat.
do100a

Re: Snowpeak M60

Příspěvek od do100a » 08 led 2026 10:13

Tak chtěl i nechtěl. Možná na to jednou dojde, že si nechám udělat nějaký ten adaptér a k tomu i větší kartuši. Protože v tohle provedení se mi líbí víc.

Jinak bacha na slugy od JSB KnockOut .25 MKII 6,35. Lítá to tak hrozně mimo, že jsem dal jen tři rány abych si nerozstřelil moderator.

Ta druhé verze KnockOut Slugs .251 6,37 funguje docela dobře, ale aby to bylo na jednu díru se říci nedá.
Tovární jezdec Lidlu ... ehmmm teda ... SnowPeak airgun company
Odpovědět