Další perlička je, že jsem žádal skryté značení a mám to označené přímo na hlavni a rámu na viditelných místech
 . Díval jsem se pod pažbičky a tam nic není. Ani v protokolu není zmínka o skryté značce (u ostatních zbraní které byly v tu dobu testovány a jsou na stejném protokolu tato zmínka vždy je). Také vedle řádku se zbraní je napsáné A u ostatních zbraní je napsáno A+
 . Díval jsem se pod pažbičky a tam nic není. Ani v protokolu není zmínka o skryté značce (u ostatních zbraní které byly v tu dobu testovány a jsou na stejném protokolu tato zmínka vždy je). Také vedle řádku se zbraní je napsáné A u ostatních zbraní je napsáno A+ Na čem tedy jsem? Ze zbraně bylu určitě vystřeleno. Byly započítány 2ks střeliva a hlaveň byla špinavá. Pokud tedy zbraň střílela a nejevila známky poškození, měla by snad být označena nebo ne?

Pokud ano, tak se podle všeho právě dopouštím nedovoleného ozbrojování, neboť vlastním zbraň na kterou mi nebyla udělena vyjímka
  Pokud ano, tak se podle všeho právě dopouštím nedovoleného ozbrojování, neboť vlastním zbraň na kterou mi nebyla udělena vyjímka   Mám pocit, že tohle bude ještě zajímavé.
  Mám pocit, že tohle bude ještě zajímavé.

Měl jsi to v protokolu uvedený, že? Je to podle mě jen závist a záměrně "znehodnocené" Opravdu ŠKODA!!!
 Měl jsi to v protokolu uvedený, že? Je to podle mě jen závist a záměrně "znehodnocené" Opravdu ŠKODA!!!