Tady je recenzička flobertky R+R aneb puška od Řeháků .... za 3990 dobrá koupě ... a hlavně skutečné puškařské řemeslo .... žádná haluz vyrobená na koleně

Pro Ty co si řeknou míříš na člověka, mám prst mimo spoušt ... a Pepe věděl že není nabito !!!
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři

když za 4k tak proč ne
 když za 4k tak proč ne Mě ještě ne, ale koukal jsem na něj a je to jen takový tenký svařovaný blbeček a už tam vidím ve svarech prasklinku... nevíte, kde se dá koupit náhradní?
 Mě ještě ne, ale koukal jsem na něj a je to jen takový tenký svařovaný blbeček a už tam vidím ve svarech prasklinku... nevíte, kde se dá koupit náhradní?

Tím dojde k dobrému odhlučnění, jedná se však již o nezákonnou úpravu, která vede ke zvýšení výkonu na cca 40J, možná i více: takže ať nikoho ani nenapadne něco takového dělat!
 Tím dojde k dobrému odhlučnění, jedná se však již o nezákonnou úpravu, která vede ke zvýšení výkonu na cca 40J, možná i více: takže ať nikoho ani nenapadne něco takového dělat!

), hledí bylo stavitelný, ale není tam ten stavěcí bazmek, a na hlavni je závit na tlumič. Ten bych asi ani mít nemusel, na takové retro flintičce vypadá dost divně, krom toho největší kravál stejně asi bude dělat odfuk. Taky muška je dost nízká, takže po našroubování tlumiče by přes něj nebylo vidět cíl. Jinak je to ale roztomilá flintička
 ), hledí bylo stavitelný, ale není tam ten stavěcí bazmek, a na hlavni je závit na tlumič. Ten bych asi ani mít nemusel, na takové retro flintičce vypadá dost divně, krom toho největší kravál stejně asi bude dělat odfuk. Taky muška je dost nízká, takže po našroubování tlumiče by přes něj nebylo vidět cíl. Jinak je to ale roztomilá flintička