nějak mě sem osud zavedl s prosbou o radu. Mám kanady Prabos, vzor 2000, a už po asi devíti měsících se u nich projevila klasická závada, částečný odlepení polyuretanové "mezipodrážky" od gumovýho vršku. Záruku na ně nemám, pořídil jsem je za tisícovku na Aukru. Nachodím s nima denně cca 5 až 10km (pole, les, město)... Zatím to jde, ale za pár měsíců už by to asi bylo pěkně vo držku.
Dotaz zní: Dá se to podomácku opravit? A dá se to vůbec opravit tak, aby to dlouho vydrželo? A je lepší to dělat po svým, nebo to mám radši někam zanést? A kam, věděl by někdo o nějaké firmě v okolí Boskovic (BK), kde by mně tu opravu neodflinkli? A pokud by jsem to teda někam zanesl, kolik si mám připravit penězů? A jak dlouho případně se na takovou opravu běžně čeká?
Dík.
Jura
PS: Zdravím Kesiho do Mohelnica.

Vojenské věci už od střední nenosím (v četně kanad), už si ani nepamatuju jaké to je, šlapat s nima po světě. Přeji ať oprava dopadne co nejlíp, abys nemusel brzy shánět další cvičky.
 Vojenské věci už od střední nenosím (v četně kanad), už si ani nepamatuju jaké to je, šlapat s nima po světě. Přeji ať oprava dopadne co nejlíp, abys nemusel brzy shánět další cvičky.