Crossman Recruit
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
- 
				Motobassak
- Kontaktovat uživatele:
jaký je váš názor na tuhle flintu? Kvalita,síla,přesnost,způsob nátahu (res. Pumpování). Životnost? Líbí se mi i to že má zásobníček na 5 diabolek a pak na BB BROKY.  kolikrát se tak musí pumpnout aby to bylo srovnatelné např. S S631 nebo 634-kou?
		Boží mlýny melou pomalu,ale jistě. Aneb na každou svini už se vaří voda.
			Re: Crossman Recruit
Mnoooo   já si teda myslím, že to bude přesnější než slávka, ale aby to mělo stejnou sílu tak bude třeba pumpnout asi hodněkrát. U crosmana 2100 to je asi 6-8x 631 a 10x 634 což mě osobně by teda vůůůůbec nebavilo. To rači nějakou CO2 nebo PCP
 já si teda myslím, že to bude přesnější než slávka, ale aby to mělo stejnou sílu tak bude třeba pumpnout asi hodněkrát. U crosmana 2100 to je asi 6-8x 631 a 10x 634 což mě osobně by teda vůůůůbec nebavilo. To rači nějakou CO2 nebo PCP 
 já si teda myslím, že to bude přesnější než slávka, ale aby to mělo stejnou sílu tak bude třeba pumpnout asi hodněkrát. U crosmana 2100 to je asi 6-8x 631 a 10x 634 což mě osobně by teda vůůůůbec nebavilo. To rači nějakou CO2 nebo PCP
Weihrauch HW100S .177 + Burris Timberline
			Re: Crossman Recruit
Je to pořád jeden a ten samej Crosman.Jen to má jinou pažbu a rozdíl dvou modelů je závěr.
Narazit na špatný kus se stane.... ,ale je to určité procento blížící se pravděpodobnosti......