mam koupit mark 23 ?
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
- 
				venda
mam si zakoupit mark 23? sem docela bezradnej nemam nazory na tuto zbraň
		- 
				venda
no, ja z dostupnejch informací a že jich neni moc, se mluví v superlativech tak čím to . a když jinou, tak jakou? všechny 45, ktery sem zkoušel tak byli , no možna sem ja špatnej střelec , ale dost nepřesné, chaoticky chod, váha,počet nábojů, spolehlivost a vneposlední řadě ergonomika a dílenský spracování. Proto ted mark 23, ktery je vic než osvědčenej, ale kdo ví? Každopádně děkuji za odpověď
			- 
				venda
- 
				SINCITYMAN
- 
				venda
předem zdravim a 45 sem zkoušel nahodile na střelnici a strkali mi do ruky jednu pistol za druhou , zkrátka absolutní nesmysl, nicméně glocka si s ničim nespletu a revolver SW už vůbec ne, ale dalších 5 zbraní už sem neřešil. nejvíce se mi střílelo z glocku ale chci něco kovovýho ,plastům se zatim nepřišel na chuť.
			venda píše:předem zdravim a 45 sem zkoušel nahodile na střelnici a strkali mi do ruky jednu pistol za druhou , zkrátka absolutní nesmysl, nicméně glocka si s ničim nespletu a revolver SW už vůbec ne, ale dalších 5 zbraní už sem neřešil. nejvíce se mi střílelo z glocku ale chci něco kovovýho ,plastům se zatim nepřišel na chuť.
No já nevím, školy nemám, ale není ten Mark 23 taky z PVC? Aspoň trošku?
- 
				Evangelium podle Mark23
Vzhledem k ceně a určení této zbraně z ní asi moc lidí nestřílelo. A co chcěš taky slyšet? Zmáčneš poušť a z hlavně vyletí knedlík. Prý se dá půjčit u Ondry.venda píše:vypada dobře? vzhled me nezajima " v podstatě" střílel nekdo ste pistole?
Já při hodnocení pistole postupuji takto:
Na co Mark23 použiju?
1. sportovní střelba - neznám žádnou sportovní disciplínu, kde by mi tahle pistole přinášela nějakou výhodu, u některých disciplín by se ani nevešla do pravidel
2. střelba pro zábavu - stejně si užiju se zbraní za poloviční cenu, vlastně užiju si více, protože mi zbude na spoustu nábojů
3. obrana, skryté nošení - tak to už snad nikdo nemůže myslet vážně!
4. zvýšení osobní prestiže, mít něco, co jiný nemá - taky špatná volba, laik mark23 nerozezná od jiného podobného krámu, znalec zase ví, že jsou prestižnější zbraně
Napadá mě jen jediný důvod - chci si hrát na příslušníka speciální jednotky. V tom případě jsem pro zavedení povinných psychotestů
- 
				venda
no abych pravdu řekl je to taková záhada, nikdo neřekl nic konkrétního chodíme tu kolem horké kaše, nikdo asi neví co je to za pistoli, pokud jde o dokumentaci sem plně obeznámen.muj bratranec se narodil v německu a je 5 let u vojáků, náhodou sme se o tom bavili a když sem řekl, že tu stojí 50000 Kč tak se zasmál a řekl, že je levná a kdo z ní střílel prej ví, že spolehlivějšího nic v ráži 45 není. " jinou záchranou brzdu bych si nikdy na stehno nedal " proto sem začal o ní uvažovat. 

- 
				venda

Jóo, je to bakelit.
 Jóo, je to bakelit.