.  Já sem sousedom trefil pergolu (odrazem)
 .  Já sem sousedom trefil pergolu (odrazem)   : co to tam děláš, sklidni se jo !!!
 : co to tam děláš, sklidni se jo !!!  
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
 .  Já sem sousedom trefil pergolu (odrazem)
 .  Já sem sousedom trefil pergolu (odrazem)   : co to tam děláš, sklidni se jo !!!
 : co to tam děláš, sklidni se jo !!!  

)
 ) ) prstem ukazal na douru a je zakroutil hlavou.. matka se nic nedozvedela.. ta by hucela jako blazen..
) prstem ukazal na douru a je zakroutil hlavou.. matka se nic nedozvedela.. ta by hucela jako blazen..  ) no pak sem venku rozdelaval QB 36 a telo vzduchovky me vypadlo pritelkyni na hlavu
) no pak sem venku rozdelaval QB 36 a telo vzduchovky me vypadlo pritelkyni na hlavu   

Vždycky mi tloukli do hlavy, že když mám nabito a čekám na brabčáka, že mám mířit hlavní dolu. Tak se i dělo do chvíle kdy si na větev tak 15m ode mě sednul brabčák, slavia 631 zamířila, odjistila a brabec si spokojeně odletěl. vracím vzduchovku zpět k tělu, sveze se mi v ruce a cvak, plesk a moje tenkrát dětská nožka v žabce obutá zaznamenala čistý průstřel povací blány mezi "palcem a ukazováčkem"
 Vždycky mi tloukli do hlavy, že když mám nabito a čekám na brabčáka, že mám mířit hlavní dolu. Tak se i dělo do chvíle kdy si na větev tak 15m ode mě sednul brabčák, slavia 631 zamířila, odjistila a brabec si spokojeně odletěl. vracím vzduchovku zpět k tělu, sveze se mi v ruce a cvak, plesk a moje tenkrát dětská nožka v žabce obutá zaznamenala čistý průstřel povací blány mezi "palcem a ukazováčkem"   od tý doby vracim pojistku na Slaviích vždycky zpět:-)
 od tý doby vracim pojistku na Slaviích vždycky zpět:-)

vtedy to nebolo smiešne, no a po pár dňoch dostala matka prezývku ostrostelec
  vtedy to nebolo smiešne, no a po pár dňoch dostala matka prezývku ostrostelec  to bolo ale dávno.. a matematická pravdepodobnosť že trafí stred keď predtým nestrieľala a že diabolku dostane presne medzi oči je takmer nulová.
 to bolo ale dávno.. a matematická pravdepodobnosť že trafí stred keď predtým nestrieľala a že diabolku dostane presne medzi oči je takmer nulová. No ale ty odrazene diabolky nejsou zadne prdel. Uz se mi to stalo asi tak 10krat. Na vicka apod. mame stlucenej drevenej lapac. No ten uz dostal dost zabrat a uz tam i par diabol zustalo. Takze se mi zadarilo parkrat nejakou trefit nebo nejakej hrebik s kterejma je to stluceny a musim rict ze to neni nic prijemnyho kdyz vam diabola prosvisti tesne kolem hlavy
  No ale ty odrazene diabolky nejsou zadne prdel. Uz se mi to stalo asi tak 10krat. Na vicka apod. mame stlucenej drevenej lapac. No ten uz dostal dost zabrat a uz tam i par diabol zustalo. Takze se mi zadarilo parkrat nejakou trefit nebo nejakej hrebik s kterejma je to stluceny a musim rict ze to neni nic prijemnyho kdyz vam diabola prosvisti tesne kolem hlavy  A dovolim si rict ze tam je jeste dostatecna energie aby vam to nejake to bebi udelalo.
  A dovolim si rict ze tam je jeste dostatecna energie aby vam to nejake to bebi udelalo.
 Jednou jsem dočetl nějakou knížku a pod jejím dojmem přemejšlel, jakej to musí bejt pocit vrazit si lauf do huby a zmáčknout spoušť. Tak jsem si do huby vrazil NENABITOU ale nataženou stellu 512 a zmáčknul spoušť. Puška chytla zpětnej ráz od pístu cca 1 cm ale stačilo to na to, aby mi muška roztříštila na střípky jedničku vlevo nahoře
 Jednou jsem dočetl nějakou knížku a pod jejím dojmem přemejšlel, jakej to musí bejt pocit vrazit si lauf do huby a zmáčknout spoušť. Tak jsem si do huby vrazil NENABITOU ale nataženou stellu 512 a zmáčknul spoušť. Puška chytla zpětnej ráz od pístu cca 1 cm ale stačilo to na to, aby mi muška roztříštila na střípky jedničku vlevo nahoře  

Dlho nám trvalo, kým sme zvolili správny podklad pod terč.
 Dlho nám trvalo, kým sme zvolili správny podklad pod terč.