Na aukru jsou zbesilosti
 Jinak pochybuju ze to zastreli potkana.
  Jinak pochybuju ze to zastreli potkana.Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
 Jinak pochybuju ze to zastreli potkana.
  Jinak pochybuju ze to zastreli potkana. Já tuhle vzduchovku pamatuju z různejch dětskejch táborů, kterých jsem se jako dítě v 70. letech minulýho století účastnil. V té době vládly Slávie 620 a začílaly tehdy hvězdné 630 (kdo ji měl a jen trochu uměl střílet, na závodech nás vždycky pobil). Tahle ruská "berjoza" byla už ve svý době to nejstrašnější, co se dalo na trhu koupit. Jo, je pravda, že diabolky do toho nepasovaly, že se to většinou ucpalo. Naštěstí ..mnogo let tomu nazad.... Nechápu, jak za takovej s*áč někdo může na aukru nabízet přes litr. Že by sběratelskej kus?
  Já tuhle vzduchovku pamatuju z různejch dětskejch táborů, kterých jsem se jako dítě v 70. letech minulýho století účastnil. V té době vládly Slávie 620 a začílaly tehdy hvězdné 630 (kdo ji měl a jen trochu uměl střílet, na závodech nás vždycky pobil). Tahle ruská "berjoza" byla už ve svý době to nejstrašnější, co se dalo na trhu koupit. Jo, je pravda, že diabolky do toho nepasovaly, že se to většinou ucpalo. Naštěstí ..mnogo let tomu nazad.... Nechápu, jak za takovej s*áč někdo může na aukru nabízet přes litr. Že by sběratelskej kus?  

. Vše od 89 netknuto.
 . Vše od 89 netknuto.
Já pamatuju, že na půdě školy ležela hromada vzduchovek vz.47 a jestli je učitelé nerozkradli, tak tam leží dodnes.Yizreel píše:Tak jsem mluvil s jedním zástupcem ředitele základní školy a u nich na škole je prý ve skladu asi 20 vzduchovek spolu se spacáky, plynovými maskami a polními lopatkami, jo a jednou helmou pro ředitele. Vše od 89 netknuto.
Proč se to neprodá neví, prý se asi čeká na příkaz shora. Navíc si ale vyřazované věci někdy můžou rozebrat učitelé, takže...
A vzhledem k tomu, že ta škola je někdy z poloviny 80. let, tak by ty vzduchovky nemuseli bejt až taková trága.

pres dva roky sem z niceho nestrilel.
 pres dva roky sem z niceho nestrilel.Ono take zalezi na tom, v jakem stavu ty diabolky jsou - kdyz vezmete poloprazdnou krabicku Shultzek a Masteru a s jednou z nich riznete o podlahu...Nakadah píše:Zatim sem puskohled sundal a strilim klasicky miridly. Otestoval sem strelivo co se mi vali doma (JSB Match, Boxer, Master a Broky c.11), a nejlip se mi zatim sesly obycejny Diabolo Master z Pribrami. Cekal sem ze JSB Match budou lepsi. Ale mozna je to i chyba strelcepres dva roky sem z niceho nestrilel.
 . Olovo je mekke a lehko se zdefomuje.
. Olovo je mekke a lehko se zdefomuje.  Zkusim si teda sehnat ty Exacty a uvidime.
 Zkusim si teda sehnat ty Exacty a uvidime.