IV. Zraz vzduchovkárov SLOVENSKO
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
-
Spectre86
ferin: prisiel by som rad,ale moentalne som vo faze hladania prace,takze vobec neviem,co v maji bude....dufam ze prihlasky sa uzatvaraju kusok neskor, v tom pripade ak sa zidu dobre okolnosti by som sa zucastnil rad.
PS:Tak okolnosti su proti,minimalne mi to kazi jedna spolocenska akcia....a uvidim ako sa k tomu postavi pracovny kalendar.
PS:Tak okolnosti su proti,minimalne mi to kazi jedna spolocenska akcia....a uvidim ako sa k tomu postavi pracovny kalendar.
Haenell 312, cakam na nove voditko.....
Hatsan 125 uprava diopter
Umarex 850 AirMagnum+ custom tercova pazba + GP 3,5-10x40 (Airsoft kopia Leupold, ale nástrel drží a obraz je slušný)
Zháňam jednoranný nabíjač pre U850.
Hatsan 125 uprava diopter
Umarex 850 AirMagnum+ custom tercova pazba + GP 3,5-10x40 (Airsoft kopia Leupold, ale nástrel drží a obraz je slušný)
Zháňam jednoranný nabíjač pre U850.
Halooooo chlapi u nas na Arve sa uz medwede pobudili, ale tu je stale po zime akosi ticho....Fero uz si demilitarizovaný??? Stevo uz si ostrihal vinic?? Marek nakupil si uz konarskeho olova ?? Tomcat new zelezo uz je doma?? Cler43 nove chrono pripravene?? Chlapi vyzente pavuka z laufu a ideme na to....
Netráp sa, nastrel pevné mieridla Tru glo
Budeš mať prvú fajnovú vetrovku s tru glo, však vieš ako to teraz letí.
Už vidím ako to na zraze bude fučať vetrom, samé nové vetrovky
Musíme si zobrať vreckovky aby sme vám to neoslintali - my pružinovkári
Tiež som myslel, že poriešim nejakú novú fúkačku no neni sú love, kríza
. Takže budem musieť poprosiť Pištu aby mi nejakú požičal z jeho vitríny 
Budeš mať prvú fajnovú vetrovku s tru glo, však vieš ako to teraz letí.
Už vidím ako to na zraze bude fučať vetrom, samé nové vetrovky
Musíme si zobrať vreckovky aby sme vám to neoslintali - my pružinovkári
Tiež som myslel, že poriešim nejakú novú fúkačku no neni sú love, kríza
nesmutte , poziciam vam svoju vyladenu S634 , podla poslednych merani na chrone vykon 15J +/-0,5J aj po tom nestastnom vystrele nasucho na poslednom stretku, kedy mi takmer o 90° otocilo piest 
a to na 50m myslim staci
este musim otestovat optiku co na nej mam ci miesto 1 nebudem musiet rovno kupovat 2 
otazka bude ci mi bude stacit na to nove zelezo ta 5L 200Bar flasa co mam... cize mozno budem zucastnenu pospolitost obchadzat a drankat nech mi "prdnu" do kartuse
ale dokial zelezo nebude doma nepredbieham
a hlavne tie moje strelecke vykony by som nejako nezvelicoval, ved som mal problem trafit 3 ranami na tych 50m, ci kolko bola ta mlaka s lodickou, ciel... furt to lietalo par cm okolo, vzdy az 4ty vystrel potopil ten kus papiera
tento rok musime lodicky spravit z niecoho trvanlivejsieho, alebo ich nahradit korkovymi stuplami
mam pocit ze to co sa natahovalo z boku a bolo pre lavaka bola Diana 75 , Pista nam urcite prezradi ci si pametam spravne
a to na 50m myslim staci
otazka bude ci mi bude stacit na to nove zelezo ta 5L 200Bar flasa co mam... cize mozno budem zucastnenu pospolitost obchadzat a drankat nech mi "prdnu" do kartuse
ale dokial zelezo nebude doma nepredbieham
a hlavne tie moje strelecke vykony by som nejako nezvelicoval, ved som mal problem trafit 3 ranami na tych 50m, ci kolko bola ta mlaka s lodickou, ciel... furt to lietalo par cm okolo, vzdy az 4ty vystrel potopil ten kus papiera
tento rok musime lodicky spravit z niecoho trvanlivejsieho, alebo ich nahradit korkovymi stuplami
mam pocit ze to co sa natahovalo z boku a bolo pre lavaka bola Diana 75 , Pista nam urcite prezradi ci si pametam spravne
- risopepi
- Kontaktovat uživatele:
Ano Tomi, pamätáš sa dobre, Je to Diana 75 pre ľaváka, zoberem si aj dve Slávky 634 na test, na jednej mám hlaveň z 631-ky. Tiež špekulujem o nejakej novej kamarátke, ale zatiaľ iba toľko, že bude to zasa "len" pružinovka
O príprave len toľko, že je v plnom prúde a pri takomto počasí sa bude len stupňovať, aby všetko bolo pripravené na čas.
O príprave len toľko, že je v plnom prúde a pri takomto počasí sa bude len stupňovať, aby všetko bolo pripravené na čas.
Alpha Whisky Romeo
(Allah's waiting room)
http://www.risopepi.sk/index.php?page=galeria
(Allah's waiting room)
http://www.risopepi.sk/index.php?page=galeria

.