Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
 ?Měl jsem na mysli obchodníka,který by mi takovou cenu nahodil.A pokud je Bisley tak vyjímečná 22 v revolveru,že je možný,aby se u nás prodávala za takovej ranec,vycházeje z Tvého odhadu 700 USD,tak to ji za,opět dle Tvého výpočtu,cca 18000 Kč fakt oželím.Je to sice hezoučká a jak jsem nadnesl poetická záležitost,ale nějakou zásadní vyjímečnost v užitnosti a designu v ní nevidím.Alespoň ne tolik,aby byla hodnocena jinými měřítky než třeba tento příklad https://www.rrarms.com/catalog.php?prod=G160578
 ?Měl jsem na mysli obchodníka,který by mi takovou cenu nahodil.A pokud je Bisley tak vyjímečná 22 v revolveru,že je možný,aby se u nás prodávala za takovej ranec,vycházeje z Tvého odhadu 700 USD,tak to ji za,opět dle Tvého výpočtu,cca 18000 Kč fakt oželím.Je to sice hezoučká a jak jsem nadnesl poetická záležitost,ale nějakou zásadní vyjímečnost v užitnosti a designu v ní nevidím.Alespoň ne tolik,aby byla hodnocena jinými měřítky než třeba tento příklad https://www.rrarms.com/catalog.php?prod=G160578 O.K?
  O.K? 
 Počkáme tedy,kdo dřív obdrží nějakou konkrétní zprávu a informujeme se o tom.Zatím půjdem od toho a necháme tu plac spíše na ty fotkypicipaja píše:OK.V poho.Pořád se můžu optat,za to nic nedáme.Třeba se mejlím a ten Bisley bude v cenový relaci Single-six.Jinak ta 617 je super a na střelnici by s ní byla asi i větší sranda,ale ty SA od Rugera jsou fakt nádhera(zvlášť Bisley)....mohu potvrdit.
A můj prodejce je slušnej chlap.Vždy udělá super cenu,občas se ptám,jestli na tom prodeji vůbec něco má.Věřím mu-žádnej Kentaur.Limitující je ale cena,za kterou mu zbraň dá dealer,to je někdy vopruz.
 Díky za vstřícný pochopení.
 Díky za vstřícný pochopení. Hnus!!!!
 Hnus!!!! Pozdrav do Žatce.Golfe byli by už nějaké destruktivně studijní fotky účinosti Špaldovi pětistovky,pokud mi tu neunikly?Jsi zde jako umělecký fotodokumentarista,tak jestli budete trochu experimentovat na materiálech(dřevo,beton,disky kol)8)  rád bych kouknul.Doposud jsem z krátkých viděl nejvýraznější kolegovu 44 Mag.,a cihlu rozprskla jak vánoční ozdobu.V případě pětikila bych v tomto případě očekával jen oblak červeného prachu unášený větrem.Čus
 Pozdrav do Žatce.Golfe byli by už nějaké destruktivně studijní fotky účinosti Špaldovi pětistovky,pokud mi tu neunikly?Jsi zde jako umělecký fotodokumentarista,tak jestli budete trochu experimentovat na materiálech(dřevo,beton,disky kol)8)  rád bych kouknul.Doposud jsem z krátkých viděl nejvýraznější kolegovu 44 Mag.,a cihlu rozprskla jak vánoční ozdobu.V případě pětikila bych v tomto případě očekával jen oblak červeného prachu unášený větrem.Čus