myslim,ze by to po zvednuti melo byt v pohode a na tech 10m pumpik postaci.. Jak tak premyslim tak na 10m jsem jeste nestrilel
 myslim,ze by to po zvednuti melo byt v pohode a na tech 10m pumpik postaci.. Jak tak premyslim tak na 10m jsem jeste nestrilel 
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
 U puskohledu nevim, bude asi hodne slozita manipulace se zbrani a uprimne receno, me na plechovky na 30m stacila i pevna a do kolimatoru jsem sel spise z vlastniho hecu...
 U puskohledu nevim, bude asi hodne slozita manipulace se zbrani a uprimne receno, me na plechovky na 30m stacila i pevna a do kolimatoru jsem sel spise z vlastniho hecu...

Vzduch beru
 Vzduch beru  
 ale zase ho pouzivam na vice pistolek.....
 ale zase ho pouzivam na vice pistolek..... /druhej šel blbě nastřelit cena990
  /druhej šel blbě nastřelit cena990   /třetí musím furt sundavat cena 900
 /třetí musím furt sundavat cena 900   )
  ) 
  ale kdy člověk střílí na větší dálku,nebo střílí dlouho tak si ho beru
 ale kdy člověk střílí na větší dálku,nebo střílí dlouho tak si ho beru  (nastřeleno na 20m)
  (nastřeleno na 20m)  
 Proboha co to je za cíl? Na 25 metrů přes pevný bych jako uspokojivý výsledek se zorkou bral kruh 7-10cmkrouzik píše: ale stejně i na 25 metrů střílím přes pevný cíl do velikosti 2l PET lahve!
 ale na 25m být spokojen s pet flaškou, to bych byl, ale buď bych si musel sundat brýle a nebo být ožralý jak cip....
  ale na 25m být spokojen s pet flaškou, to bych byl, ale buď bych si musel sundat brýle a nebo být ožralý jak cip....