http://www.novinky.cz/koktejl/274235-na ... i-sul.html
strelba vzduchovkou na potkany/krysy/mysi vs. zakony
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
Re: strelba vzduchovkou na potkany/krysy/mysi vs. zakony
ešte pár rokov dozadu ako malé deti sme mali trubky a na konci bol navlečený a prilepený páskou balón a takto sme sa strielali jarabinami...no a sem tam som s tým strieľaľ aj muchy, len som používal cukor, občas aj soľ...do novín to dokázalo pekné dierky narobiť 
HW 97K Optisan Viper 10x44IRS. AA TX 200 HC Hawke eclipse 6-24x50.
to tvoje video nema rado cizince. zkus to dat treba na youtube.com
HW35, HW40, HW45, HW70
HW97 K - Nikko Stirling Gold Crown Airking 4-12x42
HW100T Carbine - Hawke Sidewinder Tactical 8.5-25x42
Na to video jsem se díval. Chtělo by to silnější pušku, toto mi přišlo jako týrání zvířat.
Prostě hned po zásahu mělo být po potkanovi a ne aby tam 2 minuty ,,umíral". Hrůza.
Prostě hned po zásahu mělo být po potkanovi a ne aby tam 2 minuty ,,umíral". Hrůza.
uz mi to video jede
HW35, HW40, HW45, HW70
Sledujte co jde voprásknout pořádnym nástrojem o potkanech nemluvě
GunPower - Storm Regulátor Altaros - verze 2 (125 Bar)
Optisan Viper 6-24x56IR
Optisan Viper 6-24x56IR
Fakt maso, na stránkách výrobce jsem našel "Delivering a .22-caliber pellet at up to 1,250 fps", přičemž 1250 fps = 381 ms, což dá s .22 diabolkou o váze 1.645 jen 120J. I když to slůvko delivering by mohlo znamenat že jde o dopadovou energii, to by pak bylo asi jako poprava malorážkou zblízka mezi oči.
Každopádně mám za to že řádný odstřel škodné větrovkou po americku vypadá takto:
Proč volit .22 krávě mezi oči, když to jde i v .45 hollowpointem skrznaskrz divočáka?
A k nástroji - 540 grain hollow point @ 4600psi--- 824.5 fps ~ 815 fpe .... https://xp-airguns.com/Ranger.html
Každopádně mám za to že řádný odstřel škodné větrovkou po americku vypadá takto:
Proč volit .22 krávě mezi oči, když to jde i v .45 hollowpointem skrznaskrz divočáka?
A k nástroji - 540 grain hollow point @ 4600psi--- 824.5 fps ~ 815 fpe .... https://xp-airguns.com/Ranger.html
Kokot jeden,bych ho taky narval vzduchovkou,jestli bude mít štěstí jako ta kráva,že bude na fleku po něm!Co si tim tyhle kovbojové chtěj dokázat?Vůbec celý americký pojetí lovu je pěkně ujetý a nehumánní(jako např. lov lukem nebo pistolí a revolverem).
Přikládám fotku s fotopasti u kámoše na dvoře. Nebudeme používat jed protože je to barbarské ale místo toho kupuji hadsan 125.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Barnett Delta Storm - Excalibur Vari Zone - jednodílná montáž
Gamo CFX 4.5mm 16j - Optisan Viper 10X44 CSB
Gamo CFX 4.5mm 16j - Optisan Viper 10X44 CSB
Tady je to masakr za masakrem... jeden popravuje krávy 70-120J vzduchovkou v .22 a druhý se chystá třískat do potkanů kyjem z tureckého ořechu připevněném na ocelové trubce... 
Už dostal poučné rady,že hatsano-kyjem může akorát třískat pažbou mezi parohy 
Preferuju 100 % kulovnici, ale vyděl jsem co dokáže .44 Rem Mag poloplášť z 5,5" hlavně s 80 kg divokým prasetem na 25 m...cernunos píše:nebo pistolí a revolverem)
Já bych to zas tak nepodceňval.
Ale lov lukem rád teda nemám
Hovězí dobytek má mírně nad úrovní světel v prostřed lebky velmy tenkou lebku! I 700 kg býka jde porazit .22 Short
V XP-airgun dělají větrovku ráže .72, ta už je opravdu Big Bore
...střeliva není nikdy dost!!!
Gun Power SSS .25
FX Royal Elite .25
FX Indepedence .22
FX Indy .22
FWB 601
Gun Power SSS .25
FX Royal Elite .25
FX Indepedence .22
FX Indy .22
FWB 601
jen jsem se chtěl zeptat místních hubičú škodné.....jaký postih hrozí za odstřel přemnožených holubů vzduchovkou??? Samozřejmě základ je, že mě nechytí, ale kdyby náhodou
Budu se samozřejmě držet staré osvědčené taktiky.....zatloukat, zatloukat, zatloukat!!!!
Když si člověk nepomůže sám tak žije po kolena v hovn.ch!!!!!(a to doslova)
Budu se samozřejmě držet staré osvědčené taktiky.....zatloukat, zatloukat, zatloukat!!!!
Když si člověk nepomůže sám tak žije po kolena v hovn.ch!!!!!(a to doslova)
Přijde na to, po jaké linii to bude ouřad řešit. Předpokládám-li standardní správní řízení pro přestupek a bude-li spolehlivě doloženo jednání i osoba, která se ho dopustila, tak bych jako nejlepší obranu viděl absenci materiálního znaku přestupku. Orgán musí prokázat, že jednání nejen formálně nebylo v souladu se zákonem, ale že jím byl ohrožen nějaký společenský zájem apod. Což si u deratisace fakt neumím představit.
Laßt uns fest zusammenhalten - In der Eintracht liegt die Macht - Mit vereinter Kräfte Walten - Wird das Schwere leicht vollbracht