LOV 21 - fandové a znalci, podělte se zkušenostmi pls.
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
-
- Kontaktovat uživatele:
a díval jsi se pořádně ? , pokud jsi ten ventil od drulovu měl rozdělaný tak by jsi věděl že tam těsnění je dokonce hned dvakrát. První je v té díře do které pasuje kyveta na co2, přesněji ten výstupek s pinem, druhé je na straně která je ukryta v zásobníku ve zbrani, těsní tam takový primitivní zpětný ventil, ohledně unikání, nepozoroval jsem nic podobného, to už se mi spíš stává že to uniká přes těsnění u kuželky.
Jedinné unikání co2 které by tě mohlo znepokojit je to když odpojuješ kyvetu od ventilu tak to trochu zasyčí než ventil zapracuje a uzavře otvor ale to je normální, já to řešil tím že jsem tam dal pružinku z propisky a ta mi tlačí na ten ventil, takže můžu plnit kyvetou nahoru, dříve mi to šlo i bez pružinky, ale od tý doby co mi naboptnalo to vnitřní těsnění a já tam dal co bylo zrovna po ruce, takže to moc netěsní, od tý doby se mi to nějak nechce zavírat samo takže v nejhorším případě rychle otočím kyvetu dolu a odpojím, ale už s tím že to prostě nemám plný tekutýho cočka.
Jedinné unikání co2 které by tě mohlo znepokojit je to když odpojuješ kyvetu od ventilu tak to trochu zasyčí než ventil zapracuje a uzavře otvor ale to je normální, já to řešil tím že jsem tam dal pružinku z propisky a ta mi tlačí na ten ventil, takže můžu plnit kyvetou nahoru, dříve mi to šlo i bez pružinky, ale od tý doby co mi naboptnalo to vnitřní těsnění a já tam dal co bylo zrovna po ruce, takže to moc netěsní, od tý doby se mi to nějak nechce zavírat samo takže v nejhorším případě rychle otočím kyvetu dolu a odpojím, ale už s tím že to prostě nemám plný tekutýho cočka.
diky vam obema za reakci a radu.
pedro gonzales tvuj prispevek me prinutil se poradne zamyslet nad tim,co pises a prohlednout si poradne ten ventil v lovce a taky to, jak vypada ta kyveta, co se kam zasouva. A uz jsem objevil, jak to funguje a vidim i to tesneni a kam se ta kyveta zasouva. Nevsiml jsem si totiz na obrazku te kyvety, ze se sroubuje nejen z vnejsku toho plniciho ventilu, ale ze se jeste zasouva i zevnitr do nej a tam je prave to tesneni v tom plnicim ventilu.
takze diky ti
pedro gonzales tvuj prispevek me prinutil se poradne zamyslet nad tim,co pises a prohlednout si poradne ten ventil v lovce a taky to, jak vypada ta kyveta, co se kam zasouva. A uz jsem objevil, jak to funguje a vidim i to tesneni a kam se ta kyveta zasouva. Nevsiml jsem si totiz na obrazku te kyvety, ze se sroubuje nejen z vnejsku toho plniciho ventilu, ale ze se jeste zasouva i zevnitr do nej a tam je prave to tesneni v tom plnicim ventilu.
takze diky ti

j
Si kup třeba "hliníkovej" kufřík v OBI nebo tak, sežeň si kus molitanu nebo něčeho tvrdčího, a vyřízni si do toho tvary který potřebuješ...
Cogito ergo armatus sum.
pro kb
nepotřebný kufr od akušroubováku,nic moc ale funkční
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Chcem sa opýtať skúsenejších strelcov, aké diabolky sú najvhodnejšie pre LOV-ku na streľbu do terča na 10 m. U nás nie je veľký výber, v obchode mi poradili Diabolo Šport Levice. Doteraz sa mi nepodarilo ani raz umiestniť všetých 10 rán do čierneho, vždy mi 2-3 strely uleteli dosť mimo (viď. príloha). Rád by som vedel, či je to spôsobené kvalitou streliva, alebo strelca. Chcel by som vyskúšať rozptyl streľby s rôznymi diabolkami s upevnenou zbraňou, ale zatiaľ na to nemám technické podmienky. Preto by som uvítal nejaké skúsenosti, nech nemusím začínať od nuly.
P.S. záver sa mi neotvoril ani raz a pri sile, ktorú musím vynaložiť na jeho otvorenie, si to ani neviem predstaviť (záver som namazal olejom WD-40). Nemôže toto spôsobovať väčšiu razanciu výstrelu a tým aj väčší rozptyl, ako tu niekto písal?
P.S. záver sa mi neotvoril ani raz a pri sile, ktorú musím vynaložiť na jeho otvorenie, si to ani neviem predstaviť (záver som namazal olejom WD-40). Nemôže toto spôsobovať väčšiu razanciu výstrelu a tým aj väčší rozptyl, ako tu niekto písal?
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.