O víkendu se chystám rozebrat pušku, a vyměnitpůvodní namontované péro za exportní. Pilně jsem si prostudoval "návod" který zde napsal Kubajzz, a celkem je mi všechno jasné, až na pár detailů. Například by mě zajímalo jak nakonec povolit to pouzdro od uzávěru, abych se dostal k té pružině? Nerad bych to poškrábal nebo tak něco, protože je to vlastně horní část těla pušky, bylo by to vidět a nevypadalo by to hezky...
 Vrazit kus železa do díry pro spoušť mi přijde celkem drastické, nešlo by to nějak jinak...?
 Vrazit kus železa do díry pro spoušť mi přijde celkem drastické, nešlo by to nějak jinak...?  

No, možná že vymyslím nějakej ten přípravek radši...
 No, možná že vymyslím nějakej ten přípravek radši...  

Měl někdo z vás rozdělanou tu páku? Myslím konec kde je ten kolík na pružině, předpokládám že někde pod tím gumovým kroužkem je závit a dá se to rozšroubovat... Nebo ne?
 Měl někdo z vás rozdělanou tu páku? Myslím konec kde je ten kolík na pružině, předpokládám že někde pod tím gumovým kroužkem je závit a dá se to rozšroubovat... Nebo ne?   Se silou problém nemám, ale proč si to nezjednodušit. Krom toho si myslím že tahle úprava by pušce slušela
 Se silou problém nemám, ale proč si to nezjednodušit. Krom toho si myslím že tahle úprava by pušce slušela   A hlavně (jak mi poradil kolega Botsman, za což mu děkuju) je potřeba dávat pozor na takový to plastový bílý vodítko pružiny, který se občas zadrhne o pružinu, nebo hák pístu - jak se stalo mě, a kdybych se na to pověsil tak bych ho mohl zrakvit. Takže zlatej přípravek...
 A hlavně (jak mi poradil kolega Botsman, za což mu děkuju) je potřeba dávat pozor na takový to plastový bílý vodítko pružiny, který se občas zadrhne o pružinu, nebo hák pístu - jak se stalo mě, a kdybych se na to pověsil tak bych ho mohl zrakvit. Takže zlatej přípravek...