Zdenda musí dojet

Ještě je volných 7 lůžek ve mlýně. Co Zdendo?
tak už jenom 5 lůžek.
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři

,na noc chci apartmá a dvě společnice
 ,na noc chci apartmá a dvě společnice  ,věk tak 22,asiatku a hispánku no radši ať je jich víc,já si vyberu
 ,věk tak 22,asiatku a hispánku no radši ať je jich víc,já si vyberu  ,postel s nebesy a povlečení hedvábné..jo
 ,postel s nebesy a povlečení hedvábné..jo  v koupelně vířivku pro tři,bar plnej libovýho pití......no,snad jsem na nic nezapoměl,kdyžtak ten seznam postupně doplním.....Takže,když tam tohle všechno bude,tak mooožná dorazím.........
  v koupelně vířivku pro tři,bar plnej libovýho pití......no,snad jsem na nic nezapoměl,kdyžtak ten seznam postupně doplním.....Takže,když tam tohle všechno bude,tak mooožná dorazím.........  

.....Dělám si prd.l
 .....Dělám si prd.l  

takže si ji rozhodně nenechám ujít a Vy s tím nic neuděláte
  takže si ji rozhodně nenechám ujít a Vy s tím nic neuděláte  ,pro mě,za mě si stříleje čím chcete a třeba s praku
 ,pro mě,za mě si stříleje čím chcete a třeba s praku  Bando,někdy mě pěkně ser.te,ale stejně Vás mám rád
 Bando,někdy mě pěkně ser.te,ale stejně Vás mám rád  

No,to ještě nevím,ale nejspíš večer zmizim a budu zmizelej až do rána.....Stan,to není nic pro mě,už jsem starší človek a potrpím si na pohodlí.....
Tak se mě to líbí,na noc chci apartmá a dvě společnice ...................
 Mám pocit že si s MartinemK můžeš podat ruku.
 Mám pocit že si s MartinemK můžeš podat ruku.  

,já Ti je dám Bedroši
 ,já Ti je dám Bedroši  Chci je jen na chvilec,co bych s nima taky pořád dělal
 Chci je jen na chvilec,co bych s nima taky pořád dělal  ,a kdo by to živil
 ,a kdo by to živil  
   .....No,na Drozdov mi je můžeš vždycky přivézt a do Lipové dojedu
 .....No,na Drozdov mi je můžeš vždycky přivézt a do Lipové dojedu  ..........
 ..........  

jak to myslíš? něco mi uniklo?xpetrx píše:Mám pocit že si s MartinemK můžeš podat ruku.

Moje zapisovatelka se přidá a ještě to natočí na kameruzdendaxxl píše:Jen mě tak napadlo,co na to řekne ta tvoje zapisovatelka........
 ....to bude prča až si to přečte
 ....to bude prča až si to přečte 

Každopádně je dobře,že dorazíte alespoň vy dva........
 Každopádně je dobře,že dorazíte alespoň vy dva........ 
 Díky jedovaté spoušti.
 Díky jedovaté spoušti. jestli anglánům vyjde ta předpověď počasí, tak v říjnu tady
 jestli anglánům vyjde ta předpověď počasí, tak v říjnu tady 
 ) tak všechno co nespadne tam, tak u nás určitě.
 ) tak všechno co nespadne tam, tak u nás určitě.