když potom chybí nějaká banalita jenom to zdržuje
ještě mám dotaz na Žabáka, jestli se dá auty vjet až do areálu nebo se parkuje jinde.
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři

,tak už se nám to blíží
 ,tak už se nám to blíží  ,chci se omluvit že se teď moc nezapojuji,není to tím že by můj zájem opadl,dělám týden noční
 ,chci se omluvit že se teď moc nezapojuji,není to tím že by můj zájem opadl,dělám týden noční  ,takže jsem úplně rozsekanej
 ,takže jsem úplně rozsekanej  (kdo to zná,ví o čem mluvím) .Velké díky žabákovi a mopakovi,že se tak starají. :DTo topení bude fajn,ještě aby si bylo na co sednout
(kdo to zná,ví o čem mluvím) .Velké díky žabákovi a mopakovi,že se tak starají. :DTo topení bude fajn,ještě aby si bylo na co sednout  .Káva či čaj by měla být k dispozici,jen jestli ji bude do čeho vařit,myslím že nebude problém,když si každý vezme oblíbený koflík s sebou.To bych tedy ještě upřesnil
 .Káva či čaj by měla být k dispozici,jen jestli ji bude do čeho vařit,myslím že nebude problém,když si každý vezme oblíbený koflík s sebou.To bych tedy ještě upřesnil 

Dovolte abych předběžně(dle svého nejlepšího vědomí a svědomí),přidělil některé funkce
 Dovolte abych předběžně(dle svého nejlepšího vědomí a svědomí),přidělil některé funkce  

:lol:nebojte,nikdo nepřijde zkrátka,ostatním přidělím po sraze
  :lol:nebojte,nikdo nepřijde zkrátka,ostatním přidělím po sraze  

(PRVNÍ DROZDOVSKÝ SRAZ PŘÁTEL STŘELBY ZE VZDUCHOVÝCH ZBRANÍ)
 (PRVNÍ DROZDOVSKÝ SRAZ PŘÁTEL STŘELBY ZE VZDUCHOVÝCH ZBRANÍ) (předseda)
 (předseda) (propaganda)
 (propaganda) 
  (předpověď počasí)
(předpověď počasí)   
   (logistika)
 (logistika)  

. podle mě to bude značit lidi co nepřijedou. proč tam tedy jsou napsaný?
  . podle mě to bude značit lidi co nepřijedou. proč tam tedy jsou napsaný?
BINGO,Ty jsi ale hlavičkaco znamená u jména tento emotikon. podle mě to bude značit lidi co nepřijedou

stačí to jako vysvětlení
 stačí to jako vysvětlení  

... stačí
... stačí  ........a teď hybaj na velkou vodu
 ........a teď hybaj na velkou vodu  

...Tebe štve,že tam nejsi......viď
 ...Tebe štve,že tam nejsi......viď  

To by jsi tam pak byl taky....žeto tam můžeš opsat klidně celý seznam: memberlist.php a ke každému dát smajlíka

........zapomeň
 ........zapomeň  

Kurnik předpověd přesně vyšla jen co jsem myslel že je déšt tak SNÍH!!!!!!Vypišek píše:Zdar,počasí vypadá dobře pro jistotu posílám supr odkaz.
http://www.yr.no/
Jistě to dopadne dobře topení mám už v autě nachystané.Tak v sobotu.Zdar!!!!

:lol:JU
  :lol:JU