a vůbec kdo ho z nás nosí
 a vůbec kdo ho z nás nosí  ). Prostě Derringer z delší hlavní jak 3,5" není Derringer, ale dvouhlavňová perkusní pistole z malou rukojetí
 ). Prostě Derringer z delší hlavní jak 3,5" není Derringer, ale dvouhlavňová perkusní pistole z malou rukojetí  , 5-6"
, 5-6"  to je něco jako optika na křesadlové pušce
 to je něco jako optika na křesadlové pušce  , ale je to samozřejmně každého věc.
, ale je to samozřejmně každého věc.Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
 a vůbec kdo ho z nás nosí
 a vůbec kdo ho z nás nosí  ). Prostě Derringer z delší hlavní jak 3,5" není Derringer, ale dvouhlavňová perkusní pistole z malou rukojetí
 ). Prostě Derringer z delší hlavní jak 3,5" není Derringer, ale dvouhlavňová perkusní pistole z malou rukojetí  , 5-6"
, 5-6"  to je něco jako optika na křesadlové pušce
 to je něco jako optika na křesadlové pušce  , ale je to samozřejmně každého věc.
, ale je to samozřejmně každého věc. pošli fotky
  pošli fotky   

Pokud máš pochybnosti o výkonu, což takhle provést test? Já pro test použiji svůj standardní 3,5' derringer a Ty si oblékneš vaťák a provedeme test. Pro jistotu si vezmu svoji neprůstřelnou vestu třídy IV kdyby se náááááhodou od vaťáku střela odrazila ale jsem si jist že nebude potřeba.cernunos píše:edelweiss:účel deringeru?je jedině ten že je malý a dá se dobře schovat a nosit ale na druhou stranu vzhledem k jeho mizerným balistickým schopnostem (myslím stále perkusní deringer) dám vždy přednost raději větší zbrani,poněvadž bych nerad byl zasažen kulkou odraženou od útočníkova zimního kabátuProto také nevidím nic divného v tom,že si někdo objedná delší hlaven než je standart.Osobně uvažuji,že bych si v budoucnu také pořídil třeba tu min 5" verzi a snad i tu 6ti palcovou.

.  Každopádně se těšim na fotky vepřové hlavy. Až budu mít Derika, tak tyto testy budu taky provozovat, dost mě zajímá třeba oblíbený meloun.
 .  Každopádně se těšim na fotky vepřové hlavy. Až budu mít Derika, tak tyto testy budu taky provozovat, dost mě zajímá třeba oblíbený meloun.