.a na slovensku je v oborách povolen lov lukem?jestli ano,tak mi ježíšek stoprocentně naježí kladkáč
 .a na slovensku je v oborách povolen lov lukem?jestli ano,tak mi ježíšek stoprocentně naježí kladkáč  .
 .Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
 .a na slovensku je v oborách povolen lov lukem?jestli ano,tak mi ježíšek stoprocentně naježí kladkáč
 .a na slovensku je v oborách povolen lov lukem?jestli ano,tak mi ježíšek stoprocentně naježí kladkáč  .
 .
 Dural vydrží tak 2 výstřely a pak se začne deformovat. Ten šíp není pak rovný. Karbonem jsem i trefil do hliněného valu a nic. Vše ok. Odkrokuji 35 metrů a pác. Do černého. Pác a znovu terč. 10 střel s rozptylem do 20 cm. Střelba v kleče. Pak to začalo unášet doleva.Pak jsem nemohl trefit ani pytel. Pác a šíp metr od pytle ve svahu.
   Dural vydrží tak 2 výstřely a pak se začne deformovat. Ten šíp není pak rovný. Karbonem jsem i trefil do hliněného valu a nic. Vše ok. Odkrokuji 35 metrů a pác. Do černého. Pác a znovu terč. 10 střel s rozptylem do 20 cm. Střelba v kleče. Pak to začalo unášet doleva.Pak jsem nemohl trefit ani pytel. Pác a šíp metr od pytle ve svahu.  To už jsem si všiml, že něco rachotí v optice. No stala se ta klasická věc. Čočka se uvolnila. Optika je ko. Pokoušel jsem se to opravit ale už přes to nejde ani vidět tak jsem poslední šíp vystřeloval od boku jak koltem na 10 m.
  To už jsem si všiml, že něco rachotí v optice. No stala se ta klasická věc. Čočka se uvolnila. Optika je ko. Pokoušel jsem se to opravit ale už přes to nejde ani vidět tak jsem poslední šíp vystřeloval od boku jak koltem na 10 m.  

Trestní oznámení na crossbowhuntera, protože valí na fórech (nejen slovenských, ale i českých) lidem kódy do hlavy?! Snad si nemyslíš, že jsem uvěřil tomu, žes kdy složil kance. Dle mého soudu akorát věříš vlastním (poněkud primitivním) lžím. Nazdar!!!crossbowhunter píše:pokial máš ten neutíchajúci pocit, prečo to neriešiš formou trestného oznámenia?možno preto že potom by padlo na teba a platil by si až by si bol čierny

Neoháněj se tady sz lidí z fóra a raděj nám sděl, jak se získá na Ukrajině povolení k odstřelu kance 150 lb kuší se 4x20 „optikou“. Někde hodně zpátky na tomto fóru jsem se zmínil, že bys ho (toho kance) tak leda upytlačil a jestli vůbec na Ukrajině. Pokud chceš krmit takovými nesmysly lidi z fóra přes sz, čert tě vem, ale hleď si uvědomit, že toto fórumcrossbowhunter píše:Camerone66 : k začiatku témy si ma nazýval pytliakom, teraz preventívne neveríš.Čo tak si v hlave ujasniť čo vlastne chceš?
Podla súkromných správ čo mi prišli, na tvoje pubertálne excesy tu nik nie je zvedavý a preto by bolo možno vhodné si ich nechať pre seba