Menace 4.5-18x56nevim jakou mas osnovu ja jsem vzal SLR Mil-Dotm tak tenoucke nitky jsem nevidel sorry za OT.
Jase chci pochlubit dalsi pistoli ve zbirce

By alexxxus70, shot with Canon EOS 350D DIGITAL at 2008-06-02
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři

+ 300 fedarálů tedy dohromady 400 za cca hodinu
 + 300 fedarálů tedy dohromady 400 za cca hodinu  na to že mám jen jeden zásobník jsem furt cpal patrony do něho. na 18 metrů poměrně rychlá palba a zůstalo to nacpané v pistolovém teči 20/50 v 8 já vím nic moc ale první den .... jak říkám ŇAMINA
 na to že mám jen jeden zásobník jsem furt cpal patrony do něho. na 18 metrů poměrně rychlá palba a zůstalo to nacpané v pistolovém teči 20/50 v 8 já vím nic moc ale první den .... jak říkám ŇAMINAJako je to pěkné, kamarád o tom básní, ale čeká až bude stát kolem pěti tisícAlexxxus píše:To jo žere ale je to pošušňáníčko, žralo to i kopuleté rexy a megakopuleté Vostoky+ 300 fedarálů tedy dohromady 400 za cca hodinu
na to že mám jen jeden zásobník jsem furt cpal patrony do něho. na 18 metrů poměrně rychlá palba a zůstalo to nacpané v pistolovém teči 20/50 v 8 já vím nic moc ale první den .... jak říkám ŇAMINA
 ...jinak ale nevidím moc využití, síla munice ala moucha a kropit to bezhlavě do terče mi přijde dětinské...jako určitě bych ji zkusil rád, to je jasné, ale asi by mě to přestalo za chvíli bavit. Mě třeba krátká malorážka Browning vydržela pár dnů, prostě není to moc zážitek...já potřebuju cejtit ránu. Ale jak říkám, pěkné to je, sám sem ji držel v pařátech:)
 ...jinak ale nevidím moc využití, síla munice ala moucha a kropit to bezhlavě do terče mi přijde dětinské...jako určitě bych ji zkusil rád, to je jasné, ale asi by mě to přestalo za chvíli bavit. Mě třeba krátká malorážka Browning vydržela pár dnů, prostě není to moc zážitek...já potřebuju cejtit ránu. Ale jak říkám, pěkné to je, sám sem ji držel v pařátech:)