Zavolal jsem tam a potvrdil.

Za chvilku jdu volat do MIKOVu.
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři

, Mě osobně by se líbila slonovina pro její zvláštní smetanovou barvu a taky proto, že používáním získává vyšší lesk a nevystupují na ní póry. Ale to je jen moje úvaha.
, Mě osobně by se líbila slonovina pro její zvláštní smetanovou barvu a taky proto, že používáním získává vyšší lesk a nevystupují na ní póry. Ale to je jen moje úvaha.  
Dobrý den pánovéRadgost píše:To Smékel + Baron. Pánové, co takhle sepsat knihu, případně udělat speciální web (nikoliv diskuzi jako je tato nebi Rybina) o břitvách, kde můžeme rozebrat naše (hlavně vaše) zkušenosti do sruzumitených témat?
Na tomto webu by byly seřazeny jednotlivé rady, postřehy a náměty.
V diskuzích, ať tady nebo na rybině, se jednotlivé postřehy a rady ztrácejí v balastu chatu. Nic proti chatu, sám se rád účastním, ale nováčkům, ale zkušenějším břitvařům, kteří sem tam hledají starší radu, se fórum špatně prohledává.
K tomuto účelu nabízím doménu britva.cz.
Již jsem si ji závazně zaregistroval a během dneška bude funkční.

Pánovévoc píše:Tak jsem právě dotelefonoval s p. Štraubem.
Prosil mne, abych sem na fóra dal následující informaci:
Prosím nevolejte mu ohledně dodání břitvy. Zatím čeká na informaci od p. Brocha a nemá v ruce nic konkrétního. Z vlastního materiálu vyrábět nebude... Čeká na cokoli ze Solingenu a pak se uvidí. Jakmile bude mít konkrétní informace budou zvěřejněny zde a pak už není problém si objednat svou "krasavici". Nerad by byl za slibotechnu. Dodání břitvy v tuto chvíli není reálné.
Uvidíme jaké informace bude mít příští týden.
 Určitě to chce p. Sucháčkovi zavolat a vysvětlit mu, že ten kámen musí být JEDNOROSTLÝ.  a ne takový slepenec. Mám dotaz, po přiložení prstu na plochu je hladký nebo drsný? Mám pocit, že tento kámen vůbec nedělal na břitvu, ale na nože. Sice mi sliboval, že kameny doleští brusnou pastou, ale každopádně to musí být kámen bez puklin, odštěpků a rýh. Já jej tak vychvaloval, podle kamenů co mi kdysi poslal, a on tak pokazí
 Určitě to chce p. Sucháčkovi zavolat a vysvětlit mu, že ten kámen musí být JEDNOROSTLÝ.  a ne takový slepenec. Mám dotaz, po přiložení prstu na plochu je hladký nebo drsný? Mám pocit, že tento kámen vůbec nedělal na břitvu, ale na nože. Sice mi sliboval, že kameny doleští brusnou pastou, ale každopádně to musí být kámen bez puklin, odštěpků a rýh. Já jej tak vychvaloval, podle kamenů co mi kdysi poslal, a on tak pokazí   
  Začít jen naředěnou černou a opravdu malinko,  a zaleštit flaškou.
 Začít jen naředěnou černou a opravdu malinko,  a zaleštit flaškou.