Hod daleký do vysoké trávy,tak bych to typoval
 Ne vážně tohle za ty peníze nestojí...
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
 Nikdo se na mě nezlobte, je to asi jen můj subjektivní názor, ale podle mě by měl nůž vypadat jako nůž a ne jako RoboCop, nebo křižník z Hvězdých válek.sobii píše:Co říkáte na tenhle nuž,jen tak na lítání za barák?
http://www.trapper.cz/nuz-swmp4l-military-police
 ). Za tú cenu by som ho znova určite nekupoval. Pomer kvalita/výkon=nevyhovújuci. Ale v celku je pekný, aspoň mne sa teda páči.
 ). Za tú cenu by som ho znova určite nekupoval. Pomer kvalita/výkon=nevyhovújuci. Ale v celku je pekný, aspoň mne sa teda páči. 

Tenký, hladký, EDC. Co víc si přát ?misko 6 píše:Zdravím,
chcel by som EDC zatvárací nôž. Mal by byť čo najtenší, a cenovo do 100€. Vedeli by ste mi niečo poradiť?
Zatiaľ sa mi pozdáva tento: http://www.zbrane-sabro.eu/product/fx-454-twister-3025/ píšu tam, že nemá sponu na opasok, no vo videu na yotube som videl, že má.

ale materialom cepele bude asi o triedu nizsie
 ale materialom cepele bude asi o triedu nizsie  

Ja sebou nosim onehand jakesi znacky Beaver (jak prihodne...) od SHELL za nejake ty bonus body a vesmes ten nuz slouzi tu na preriznuti provazku, tu na rozparani obalky nebo krabice, alternativne na podobne "domaci" ukony (v nouzi nakraji i salam a namaze maslo). Podobne kousky se daji koupit od Cinana primo z Ciny za par dolaru vcetne posty az do domu a ucelu to poslouzi stejne. Neodsuzuju tim kvalitni a drahe kousky, jen me zajima, pri jakych cinnostech se vyplati (ja napriklad ten svuj smejd brousil behem par let jen jednou, kdyz tim nerezu dratky, tak porad drzi ostri).
 Ja sebou nosim onehand jakesi znacky Beaver (jak prihodne...) od SHELL za nejake ty bonus body a vesmes ten nuz slouzi tu na preriznuti provazku, tu na rozparani obalky nebo krabice, alternativne na podobne "domaci" ukony (v nouzi nakraji i salam a namaze maslo). Podobne kousky se daji koupit od Cinana primo z Ciny za par dolaru vcetne posty az do domu a ucelu to poslouzi stejne. Neodsuzuju tim kvalitni a drahe kousky, jen me zajima, pri jakych cinnostech se vyplati (ja napriklad ten svuj smejd brousil behem par let jen jednou, kdyz tim nerezu dratky, tak porad drzi ostri).