Nechtěls náhodou říct "na 20m vyloženě spokojený"Alexxxus píše:jsme na 10cm vyloženě spokojený s přesností. Udržím to na vduchovkovém terči v 8mičkovém kruhu ( tedy soustřel cca 4,5 cm ).

Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
Nechtěls náhodou říct "na 20m vyloženě spokojený"Alexxxus píše:jsme na 10cm vyloženě spokojený s přesností. Udržím to na vduchovkovém terči v 8mičkovém kruhu ( tedy soustřel cca 4,5 cm ).

Jsem v tomto amatér a HW 45 vlastním a tak mne to zajímá.
 Jsem v tomto amatér a HW 45 vlastním a tak mne to zajímá.Má tam být 10 metrůok3kxf píše:Nechtěls náhodou říct "na 20m vyloženě spokojený"Alexxxus píše:jsme na 10cm vyloženě spokojený s přesností. Udržím to na vduchovkovém terči v 8mičkovém kruhu ( tedy soustřel cca 4,5 cm ).

asi tak.
 asi tak. 
 Jediný nedostatok vidím v tom jednoduchom tesnení na pieste, je vyrobený zo silónu a nemá tvar misky ako u väčšine vzduchoviek, preto pri nižších teplotách už tak netesní a úsťovka tým pádom ide dole. Chcelo by ho niečim nahradiť, niekde som videl, že ho nahrádzajú takým zeleným ako je v tej drahej sade pre HW97.
 Jediný nedostatok vidím v tom jednoduchom tesnení na pieste, je vyrobený zo silónu a nemá tvar misky ako u väčšine vzduchoviek, preto pri nižších teplotách už tak netesní a úsťovka tým pádom ide dole. Chcelo by ho niečim nahradiť, niekde som videl, že ho nahrádzajú takým zeleným ako je v tej drahej sade pre HW97. .
  . . Tak skúsiť kapnúť kvapku oleja, ja som dával vazelínu. Zohnal som od kamaráta nejakú špeci bielu vazelínu, snáď teflón ? neviem, nediseluje, občas "zakouří" takým voňavým aróma.
 . Tak skúsiť kapnúť kvapku oleja, ja som dával vazelínu. Zohnal som od kamaráta nejakú špeci bielu vazelínu, snáď teflón ? neviem, nediseluje, občas "zakouří" takým voňavým aróma.   

Pozri sem.ABDOPROMANKLEGR píše:Co je to slovo diseluje-nerozumím.