, ten moderátor jen tlumí, nebo má vliv i na přesnost? Funkci kompenzátoru sem si přečetl, tohle je něco lepšího než kompík? Zmírňuje to snad rezonanci hlavně při výstřelu? Ach jo, zase budu vypadat jak blbec...
 , ten moderátor jen tlumí, nebo má vliv i na přesnost? Funkci kompenzátoru sem si přečetl, tohle je něco lepšího než kompík? Zmírňuje to snad rezonanci hlavně při výstřelu? Ach jo, zase budu vypadat jak blbec...  
 Anti tamper zatím nechám, pochopil sem, že je to něco aby si každý nemohl zvyšovat výkon jak chce tzn. asi zamezuje přístup k regulaci tlaku či co a regulátor má zase pozitivní vliv na konzistenci střely, přesněji reguluje tlak vzduchu....co se tlumičů týče, tak ty můžete klidně vynechat, díky za vysvětlení
 A vyplatí se tyhle vymoženosti na flintě vůbec??
 A vyplatí se tyhle vymoženosti na flintě vůbec??Na ty nové fotky se těším, už bych dávno o něčem podobném vážně přemejšlel, jen kdyby to nebylo tak drahé...
Snad mě za ty otázky nikdo neukamenuje a někdo i odpoví, stačí stručné odpověďi

Klidně i SZ.

Nejdříve sem přemejšlel o HW97k, ale když už bych zainvestoval, tak pořádně. Tedy chci říct, že něco bych přihodil (došetřil) a mám AA doma
 Nejdříve sem přemejšlel o HW97k, ale když už bych zainvestoval, tak pořádně. Tedy chci říct, že něco bych přihodil (došetřil) a mám AA doma  Do roka a do dne
 Do roka a do dne