špatná,že asi nedorazí,no uvidíme,dával tomu 1procento,tak třeba překvapí
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři

a Pýtrs nevím jestli něco ještě má.
  a Pýtrs nevím jestli něco ještě má. 
  Jinak koukám jak blázen na "Wexelovo zmrtvýchvstání"
 Jinak koukám jak blázen na "Wexelovo zmrtvýchvstání"  
  ....schází mi tu ale Vypišek
  ....schází mi tu ale Vypišek  ,jestli zas prijede na půl hodiny
 ,jestli zas prijede na půl hodiny  ,bez flinty a na mopedu
 ,bez flinty a na mopedu  ,tak ho demonstrativně upálíme
 ,tak ho demonstrativně upálíme  

. Zdendo budou nějaké ty hranolky co jsem po tobě chtěl? Samozřejmě na mě opět ser..,co?  Prý něco udělá a doveze  xpetrx. Pokud udělá 20ks, tak to bude super. Ještě mě napadlo udělat dva hranolky cca 50x60x750mm. Na co? To uvidíš. Ta dálka min. 750mm musí být. Samozřejmě na jedné straně do špice.
 . Zdendo budou nějaké ty hranolky co jsem po tobě chtěl? Samozřejmě na mě opět ser..,co?  Prý něco udělá a doveze  xpetrx. Pokud udělá 20ks, tak to bude super. Ještě mě napadlo udělat dva hranolky cca 50x60x750mm. Na co? To uvidíš. Ta dálka min. 750mm musí být. Samozřejmě na jedné straně do špice. 

,jedu teď docela po hubě
 ,jedu teď docela po hubě  ,ale ty dva zkusím do neděle spáchat
 ,ale ty dva zkusím do neděle spáchat 
 Tak toto je nádhera. Perfektní zapojení. Myslím že to je vše.
 Tak toto je nádhera. Perfektní zapojení. Myslím že to je vše.No super,xpetrx,palec nahoruxpetrx píše:Hranolky cca 50x60x700-24 ks , 50x60x980-4 ks,akuvrtacku dám nabíjet.Ještě něco mám nachystat?

Né, moc si cením tvé pomoci!
 Né, moc si cením tvé pomoci!  Jinak počasí předběžně nám moc nepřeje, páč ma bejt kure.... horko
  Jinak počasí předběžně nám moc nepřeje, páč ma bejt kure.... horko  Zase na druhou stranu lepší než aby chcalo a chcalo.
 Zase na druhou stranu lepší než aby chcalo a chcalo. Bobo bude taky rád
 Bobo bude taky rád 
 .A proč bych nepomohl když můžu.Já byl v Lipové poprvé na srazu a přišlo mi,že si normálně pomáháte,bez toho aby za to někdo něco čekal.
 .A proč bych nepomohl když můžu.Já byl v Lipové poprvé na srazu a přišlo mi,že si normálně pomáháte,bez toho aby za to někdo něco čekal.