Ta pažba je určitě původní?V kterém roce se vyráběla?

Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři

Tyhle pažby dělal AERON, jenže Aeron není výrobce zbraně ZKM 456 (Zbrojovka Koucký Malorážka), později Mod. 4. Jak z názvu zbraně vyplývá, jejím výrobcem byla ZBROJOVKA Brno a její pažby vypadaly jinak. Nemám k dispozici fotky, ale na Sidewinderových stránkách nalezneš obě verze - Zbrojovku i Aeron.
 Tyhle pažby dělal AERON, jenže Aeron není výrobce zbraně ZKM 456 (Zbrojovka Koucký Malorážka), později Mod. 4. Jak z názvu zbraně vyplývá, jejím výrobcem byla ZBROJOVKA Brno a její pažby vypadaly jinak. Nemám k dispozici fotky, ale na Sidewinderových stránkách nalezneš obě verze - Zbrojovku i Aeron. ale iluze jsi mi nevzal je fakt nestřílená at už po repasy nebo bez repase
   ale iluze jsi mi nevzal je fakt nestřílená at už po repasy nebo bez repase   Jsem zvědavej jak to bude lítat ,horší je že jsem asi trubka ale nějak neumim koukat přes dioptr
  Jsem zvědavej jak to bude lítat ,horší je že jsem asi trubka ale nějak neumim koukat přes dioptr  

..dneska dorazila optika, clona a kufr. Ještě montáž což bude tak pondělí, úterý a jsem provozuschopný..
 ..dneska dorazila optika, clona a kufr. Ještě montáž což bude tak pondělí, úterý a jsem provozuschopný..