Kdyz se nad tim poradne zamyslim a jeste k tomu mam v ruce Kosu a zkousim spoust (jako zrovna ted) tak asi mas pravduFTC píše:2:mmaass Kdyby sis jí zkusil, tak by si to na nutnou potřebu viděl hned

Cherro:
Hezky kousek

Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
Kdyz se nad tim poradne zamyslim a jeste k tomu mam v ruce Kosu a zkousim spoust (jako zrovna ted) tak asi mas pravduFTC píše:2:mmaass Kdyby sis jí zkusil, tak by si to na nutnou potřebu viděl hned

Mám SA58 v původním provedení, jen rameno sklopky čímsi "bojově" omotaný, abych neměl omlácenou hubu a na druhým konci kompenzátor Grandpower. S tímto jsem byl na výukovým kursu střelby samonabíjecí puška a střílelo mi to minimálně srovnatelně, spíš i podstatně líp, tedy přesněji, než lidem, kteří měli optiku i za hodně tisíc, haldy předpažbí, nadpažbí, zapažbí
  Mám SA58 v původním provedení, jen rameno sklopky čímsi "bojově" omotaný, abych neměl omlácenou hubu a na druhým konci kompenzátor Grandpower. S tímto jsem byl na výukovým kursu střelby samonabíjecí puška a střílelo mi to minimálně srovnatelně, spíš i podstatně líp, tedy přesněji, než lidem, kteří měli optiku i za hodně tisíc, haldy předpažbí, nadpažbí, zapažbí   Ale na střelnici možná chodí méně, slyšel jsem, že někdo do toho narval 50 tisíc a střílí 1-2x ročně. Pak je to hezká a drahá ozdoba, nic víc... tož tak
  Ale na střelnici možná chodí méně, slyšel jsem, že někdo do toho narval 50 tisíc a střílí 1-2x ročně. Pak je to hezká a drahá ozdoba, nic víc... tož tak  
 Tož tak.
 Tož tak.
 Ale tim jsem nechtel nejak znevazovat ovesovani kosy doplnkama.Samozrejme,ze zvysi smysluplnost zbrane.Jen znam dost lidi,co s original kosou nastrili stejne,nebo i lip,nez zacatecnik s megahustokrutoprisne vyhlizejici zbrani.Dril je zaklad.Podle meho.
 Ale tim jsem nechtel nejak znevazovat ovesovani kosy doplnkama.Samozrejme,ze zvysi smysluplnost zbrane.Jen znam dost lidi,co s original kosou nastrili stejne,nebo i lip,nez zacatecnik s megahustokrutoprisne vyhlizejici zbrani.Dril je zaklad.Podle meho. Ani já nechtěl znevažovat ověšování vším možným (a protože některý ty krámy chtějí volty, tak i náhradními pouzdry na baterie
  Ani já nechtěl znevažovat ověšování vším možným (a protože některý ty krámy chtějí volty, tak i náhradními pouzdry na baterie   ), jen mě po tom střílení vrtalo hlavou, proč jsem byl skoro nejlepší bez ničeho
  ), jen mě po tom střílení vrtalo hlavou, proč jsem byl skoro nejlepší bez ničeho  
Smrček píše:Ano, ano, ano, je to o driluAni já nechtěl znevažovat ověšování vším možným (a protože některý ty krámy chtějí volty, tak i náhradními pouzdry na baterie
), jen mě po tom střílení vrtalo hlavou, proč jsem byl skoro nejlepší bez ničeho
 . Ale k veci, potrebuji poradit, potrebuji na svou Kosu kompenzator od Zendla (zadne prakticke zkusenosti, jen spousta cteni na googlu, kde vypada, ze je nejvic vychvalovanej). A potrebuji nejlepe takovou prodejnu/puskaze ktery me ho na Kosu osadi. Nemyslim nasroubovani, ale i pripadnou upravu (zbrouseni) aby byl na doraz tak jak ma byt. Lokalita, Praha. Dik za rady.
  . Ale k veci, potrebuji poradit, potrebuji na svou Kosu kompenzator od Zendla (zadne prakticke zkusenosti, jen spousta cteni na googlu, kde vypada, ze je nejvic vychvalovanej). A potrebuji nejlepe takovou prodejnu/puskaze ktery me ho na Kosu osadi. Nemyslim nasroubovani, ale i pripadnou upravu (zbrouseni) aby byl na doraz tak jak ma byt. Lokalita, Praha. Dik za rady.mmaass píše:Vidim, ze tu zacina byt ,,akcni strelba,,. Ale k veci, potrebuji poradit, potrebuji na svou Kosu kompenzator od Zendla (zadne prakticke zkusenosti, jen spousta cteni na googlu, kde vypada, ze je nejvic vychvalovanej). A potrebuji nejlepe takovou prodejnu/puskaze ktery me ho na Kosu osadi. Nemyslim nasroubovani, ale i pripadnou upravu (zbrouseni) aby byl na doraz tak jak ma byt. Lokalita, Praha. Dik za rady.

Halóóó, to byla ta nadsázka, neber život tak smrtelně vážně.
  Halóóó, to byla ta nadsázka, neber život tak smrtelně vážně.