Prostě každému sa líbí neco iného, no a Kubaizz už z principu nesnášá všecko co by mohlo rusem jen smrdět, tak sa divím, že sem leze a zvedá vám tlak
pistole makarov
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
ja su v klidu, neberu to osobně a ani mi to nepřišlo urážlivé:-)
Prostě každému sa líbí neco iného, no a Kubaizz už z principu nesnášá všecko co by mohlo rusem jen smrdět, tak sa divím, že sem leze a zvedá vám tlak
Ale po pravdě je to zpestření, bo sem už dlouho nikdo nic pořádného nedal a ten sajrajt co sa tu množí, nestojí za nic, tož to kubajzz oživil 
Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
Re: pistole makarov
Nejhnusnější zbraně už tu máme http://forum.gunshop.cz/nejhnusnejsi-zbrane-t6016.html
a Makarov tam není, takže nejškaredější nebude.
a Makarov tam není, takže nejškaredější nebude.
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
Svatá pravda velebnosti, s tím souhlasím.
Jak je to se spolehlivosti zasobniku PM, kdyz nosim oba zasobniky plne 8ran. Nedojde k unave pruziny, po nejake te dobe? Nebo je lepsi ve zbrani mit 7+1 v hlavni.
Osobne si myslim, ze unava pruzin, je prevazne problem dvouradych zasobniku, ale radeji se zeptam
Osobne si myslim, ze unava pruzin, je prevazne problem dvouradych zasobniku, ale radeji se zeptam
Máš 7v zásobníku a 1 v rouře co by sa mělo unavit:-) Měl sem jeden 2roky 8ks a bez známek únavy, prostě Ruský držák snese všecko 
Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
Takze se asi neni ceho bat nosit 8+1
To jsem chtel slyset 
-
rotwajlerdick
ahoj nevyskytujete se nahodou nekdo okolo plzne o makarovi premyslim jako o alternative ke g 26 momentalne je to ppk ale premyslel sem o fegu p64 ale ten je nesehnatelny a nebo pm nechal by mne nekdo i za uplatu si bouchnout s pm?dik roman
Doporučuji neuvažovat o žádném Fegu, nikdy, měl jsem P9R a nebrat. Makarona při normálním používání neutaháš.
Koupil jsem si nového Makarova, ale zásobníky, které jsem k němu dostal nejsou origoš sčíslovány. Čísla jsou pouze vypálená jehlou. Myslíte si, že je to v pořádku? 
No že nesedí je nepříjemné ale popis jehlou je OK. Jinak sem potkal aj přeškrtlé číslo a doplněné o aktuální
a origo provedení 
pokud správně fungujou, neřešil bych.
CZ 85 COMBAT, SUHL 150+BSA 4-16x40 AO, PM Makarov, GLOCK 17, MOSIN 1891/30 Iževsk 1927, TOZ 35, ZKM 456,
Nemáte někdo tuchu, zda se dají už u nás sesehnat polstry FAB na Makarova? 
Omlouvám se: patří tam správně pouzdro EFA 
Opravdu nikdo nemá zdání, zda je možno u nás sehnat pouzdro EFA na Makarova? 
zde simulátor pistole Makarov (celkem charizmatický): http://deti.mil.by/templates/swf/Pistol/index.swf
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.