Skusil som ho v nedalekom lesiku, sice len tak par zasobnikov, ale je to celkom sranda
  Skusil som ho v nedalekom lesiku, sice len tak par zasobnikov, ale je to celkom sranda   Kladivko sa mi zdalo hrozne lahke, aj chod spuste je velmi lahky aj v DA mode, spociatku som myslel ze to ani nemoze vystrelit s takym lahkym kladivkom ale je to OK
 Kladivko sa mi zdalo hrozne lahke, aj chod spuste je velmi lahky aj v DA mode, spociatku som myslel ze to ani nemoze vystrelit s takym lahkym kladivkom ale je to OK   Strielal som na plechovku od redbullu co sa valala na zemi, a celkom slusne ju to trhalo
  Strielal som na plechovku od redbullu co sa valala na zemi, a celkom slusne ju to trhalo   Presnost asi taka ako moja Tokyo Marui manual airsoftka, neoslni ale ani neurazi, v ramci moznosti hladkej hlavne a ocelovej gulky
  Presnost asi taka ako moja Tokyo Marui manual airsoftka, neoslni ale ani neurazi, v ramci moznosti hladkej hlavne a ocelovej gulky   Bombicka vydrzala dost dlho, asi 7 zasobnikov, potom zrazu vykon rapidne klesol a uz to len pluvkalo, tak som dostrielal naprazdno, skoda brokov
  Bombicka vydrzala dost dlho, asi 7 zasobnikov, potom zrazu vykon rapidne klesol a uz to len pluvkalo, tak som dostrielal naprazdno, skoda brokov   Od prazdnej PET flasky sa broky odrazali, skoda, dufal som ze budu prestrelovat
 Od prazdnej PET flasky sa broky odrazali, skoda, dufal som ze budu prestrelovat   Este to musim otestovat. Spracovanie inak super, kus kovu v ruke. Gulky je pri strelbe do dialky vidiet, cize rychlost nebude oslniva, ale ked nebude prsat tak v najblizsich dnoch pojdem zastrielat ale na 10 metrov a dam vedet co je to zac
 Este to musim otestovat. Spracovanie inak super, kus kovu v ruke. Gulky je pri strelbe do dialky vidiet, cize rychlost nebude oslniva, ale ked nebude prsat tak v najblizsich dnoch pojdem zastrielat ale na 10 metrov a dam vedet co je to zac   
 Este mam taku technicku otazku, v pripade ze chcem bombicku dat von aj ked nieje uplne vystrielana mam ju proste odtocit a nechat vysicat? nebude to moc vadit tomu tesneniu okolo prepichovaca? Alebo radsej pridrzim stlaceny ten kolik po ktorom bucha kladivko a necham ho vysycat z hlavne?

Inac mali ho za super cenu, 84€, to je nejakych 2050 Kc, bombicky tiez najlacnejsie co som nasiel, po 11 Kc kus. A su to prave Umarexy, ziadne "no name ciny"
 sice je to asi aj tak jedno.
 sice je to asi aj tak jedno.