Zbrojni etuje, ledvinky a letni noseni
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
Pem: co to je za ráži?
		Pořádná bouchačka je z plastu a oceli, a nosí se v kydexovém pouzdru.
			- pem
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zbrojni etuje, ledvinky a letni noseni
Nějak se to nedá změřit ... 

No, proto holster z druhé ruky nebrat, je to bio-hazard: netušíš kde ho kdo nosil. Raději ani armádní opaskové vykoupané v SAVOu, podpažní rozhodně ne, už vůbec ne holster na krk pod šaty či na vnitřní stranu stehna nebo nějaké rafinované nadívané slipy s pistolí na koulích (viz. obr), které jsou úchylové schopni v parném létě zpocení nosit naostro, nehledě na ekzémy či vaginální výtoky po kvasinkové infekci. A to raději hlouběji nerozebírám holstery umožňující nosit třeba NAA v rozličných tělních dutinách nebo cudněji v jejich bezprostřední blízkosti (tam kde Luděk Sobota ve filmu Buldoci a třešně nosil granát).plavec11 píše: . . . . V létě nosím podpažní pouzdro s tímto revolverem na holém těle . . . .
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
			- 
				plavec11
- Kontaktovat uživatele:
Pro PEMA:
Tak takovou kudlu by záviděl i krokodýl DUNDEE.
Je pravda že si člověk zvikne nosit všechno.Já si nedokážu představit že bych měl třeba něco lehčího a menšího:kewina,glocka a nebo revolver v hliníku s dvoupalcovou hlavní,byl bych nervozní že zbraň nevnímám a furt bych myslel na to,jestli jsem jí někde neztratil.Když už mám zbraň u sebe,tak o ní musím vědět i když nechci.Mám známého co nosí dvě zbraně:revolver Taurus 44 Magnum 6 palců v podpažním pouzdře vlevo a v opaskovém pouzdře vpravo revolver Taurus 357 Magnum 4 palce a obě jsou z oceli-žádný hliník a nosí to jako já 17 hodin deně a také dva roky.
			Tak takovou kudlu by záviděl i krokodýl DUNDEE.
Je pravda že si člověk zvikne nosit všechno.Já si nedokážu představit že bych měl třeba něco lehčího a menšího:kewina,glocka a nebo revolver v hliníku s dvoupalcovou hlavní,byl bych nervozní že zbraň nevnímám a furt bych myslel na to,jestli jsem jí někde neztratil.Když už mám zbraň u sebe,tak o ní musím vědět i když nechci.Mám známého co nosí dvě zbraně:revolver Taurus 44 Magnum 6 palců v podpažním pouzdře vlevo a v opaskovém pouzdře vpravo revolver Taurus 357 Magnum 4 palce a obě jsou z oceli-žádný hliník a nosí to jako já 17 hodin deně a také dva roky.
Prispejem aj ja svojou troškou.V decembri som si kúpil malý dvojpalec Ruger LCR a k nemu som si zabešteloval tašku od Falca:

Napchám do nej od pištola,peňaženky,klúčov všetko a myslím,že aj letné nosenie mám vystarané.Neriešim tašku,že je väčšia bo sa mi to fakt dobre nosí.Suchým zipsom som si nastavil kde má byť pištol a dobre..

Napchám do nej od pištola,peňaženky,klúčov všetko a myslím,že aj letné nosenie mám vystarané.Neriešim tašku,že je väčšia bo sa mi to fakt dobre nosí.Suchým zipsom som si nastavil kde má byť pištol a dobre..
Fujtajfl ! Když vidím ten slipovej holster, tak bych se bál kupovat z  druhý ruky i pistoli samotnou.  Eště že jsem na inzerát kupoval cz 75. Ta by se tam snad nevešla.
  Eště že jsem na inzerát kupoval cz 75. Ta by se tam snad nevešla.
 Eště že jsem na inzerát kupoval cz 75. Ta by se tam snad nevešla.
  Eště že jsem na inzerát kupoval cz 75. Ta by se tam snad nevešla.Molón labe!