Víš co Olafe, to bude nejspíš tim, že ta veverka na člověka nijak neútočí. Nebo znáš ňákej druh speciálních útočnejch veverek ?Olaf píše:Některé příspěvky zaváněly anarchií ale především většina lidí má do detailu promyšlenou likvidaci případného útočníka střelnou zbraní a na druhé straně Ti samí brečí nad veverkou.
Mě se to také nelíbí ale je to také absurdné pán major

Je to o tom, že já bych se nerozpakoval střílet po jakýmkoli útočníkovi. Ať je to zvíře, člověk nebo UFOn ( u toho UFOna speciálně
  Je to o tom, že já bych se nerozpakoval střílet po jakýmkoli útočníkovi. Ať je to zvíře, člověk nebo UFOn ( u toho UFOna speciálně   ). Ale nemoch bych střílet po někom co mi nic neudělal a neútočí na mně. Ani po zvířeti ani po člověkovi. Po neútočícím zvířeti pouze v případě že bych nemněl co žrát (např. na pustým ostrově nebo někde v jungli) a řešil bych tak otázku vlastního přežití.
  ). Ale nemoch bych střílet po někom co mi nic neudělal a neútočí na mně. Ani po zvířeti ani po člověkovi. Po neútočícím zvířeti pouze v případě že bych nemněl co žrát (např. na pustým ostrově nebo někde v jungli) a řešil bych tak otázku vlastního přežití.To co tady ale odsuzuju (a nejspíš i ty ostatní který se vyslovili proti střílení veverek) je střílení nebo vůbec zabíjení zvířat pro ZÁBAVU. A to je případ VŠECH místních lovců a myslivců.

... jelikoz ockovat umi opravdu dobre.
 ... jelikoz ockovat umi opravdu dobre.   
  ) to tem lidem zatrhnout.
 ) to tem lidem zatrhnout.