Je to pak lepší
 Je to pak lepší  Nebo ty budeš střílet na 7m?Zkus se zeptat kubajzze to je odborník na vzduchovky
 Nebo ty budeš střílet na 7m?Zkus se zeptat kubajzze to je odborník na vzduchovky 
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
nooo.to je celkom fajn napad...diky...asi to tak urobim...tomcat píše:no zalezi zrejme ci to chces na dobierku... tam je zakladna sadzba tusim 65SK + neviem ci to nezalezi aj od hmotnosti... info najdes na webe slovenskej posty... na druhu stranu nic ti nebrani kontaktovat predajcu a hodit o tom s nim rec...
no to je celkom v pohode...to nasich hadam nezabijeWohlmuthOta píše:Tak většinou to mívají e-shopy v obchodních podmínkách. U nás to bývá v rozmezí 60 - 200Kč. Nejčasteji jsem se setkal s poštovným okolo 100Kč = 125,- SKK.
Tyto ceny platí v případě zaslání na dobírku. Pokud platíš předem, poštovné bývá o něco levnější. Asi o 30 - 50%.

Nevim co bych k tomu víc řekl.
  Nevim co bych k tomu víc řekl.  
  , to opravdu ne. Kvalitní montáž, která pasuje a je dobře uchycená se fakt neposunuje. Posouvá se možná nějaká hliníková co moc nedrží, ale todle mi fakt netvrď.
 , to opravdu ne. Kvalitní montáž, která pasuje a je dobře uchycená se fakt neposunuje. Posouvá se možná nějaká hliníková co moc nedrží, ale todle mi fakt netvrď.  Třeba já mám duralovou za "krásný" 300,- a po několika tisících výstřelích se mi neposunula ani o mm.
 Třeba já mám duralovou za "krásný" 300,- a po několika tisících výstřelích se mi neposunula ani o mm. 
 Já jsem začínal na Gamu 4×20 a to mělo taky montáž, ale nešla normálně sundat.
  Já jsem začínal na Gamu 4×20 a to mělo taky montáž, ale nešla normálně sundat.