jo, je to tenký led.  nelíbilo by se mi odkládat pistoli do skříňky na klíček než vstoupím do sámošky
  jo, je to tenký led.  nelíbilo by se mi odkládat pistoli do skříňky na klíček než vstoupím do sámošky  a polucisty, co soudně stíhají 15-leté študáčky za množství větší než malé už tu máme.  Uznávám, takový klacek jim do ruky nepatří
  a polucisty, co soudně stíhají 15-leté študáčky za množství větší než malé už tu máme.  Uznávám, takový klacek jim do ruky nepatří  
 Líbilo by se mi, kdyby mohli policisté zatknout toho mladého cigána, co si v Novém Městě na Moravě doběhl domů pro řeznický nůž a pak se vrátil a kuchnul ho do prvního bílého kluka co potkal - jako mstu za křivé slovo od rabiáta, na kterého si netroufl. Ještě i dnes mu pochůzkář může leda tak zasalutovat a jen počkat až někoho zamorduje.
Takže kudy z toho ven? Zakázat velké čepele propuštěným na podmínku, na 8 let po násilném trestném činu? Zakázat je nesvéprávným, neplnoletým, nespolehlivým (neplatícím pokuty či nájemné, třeba)? Nějaký elementární zbroják na velké nože je pitomost stejně jako řidičák na kolo.

Opilci s kosou může být tato zabavena pro obecné ohrožení už teď včetně jeho odvozu na záchytku.
  Opilci s kosou může být tato zabavena pro obecné ohrožení už teď včetně jeho odvozu na záchytku. Skoro každý má dnes řidičák,opilí řidiči zabijí mnohem víc lidí,než opilí střelci, šermíři ,myslivci a co já vím třeba i mašinfírové,nebo piloti ultralightů.Ačkoliv by měli být teoreticky odchyceni už dávno před tím, nejsou a stejně jako nemůžeš zavřít opilce jen proto že má u sebe klíčky od auta, nemůžeš ho zavřít, pokud má u sebe nůž, kterým nikoho neohrožuje, pokud si myslíš že ano, prosaď svou nulovou toleranci nejdříve právě proti těm řidičům, kterých je víc....
  Skoro každý má dnes řidičák,opilí řidiči zabijí mnohem víc lidí,než opilí střelci, šermíři ,myslivci a co já vím třeba i mašinfírové,nebo piloti ultralightů.Ačkoliv by měli být teoreticky odchyceni už dávno před tím, nejsou a stejně jako nemůžeš zavřít opilce jen proto že má u sebe klíčky od auta, nemůžeš ho zavřít, pokud má u sebe nůž, kterým nikoho neohrožuje, pokud si myslíš že ano, prosaď svou nulovou toleranci nejdříve právě proti těm řidičům, kterých je víc....