Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři

na tvý závody jezdím rád ,na druhou stranu ten tvůj příspěvek chápu a ani se tě nedivím. Jinak pruty už mam nakoupený a flinty většinou prodaný, protože  když to tady tak čtu tak mam pochuti na nějaký závody jezdit.
 na tvý závody jezdím rád ,na druhou stranu ten tvůj příspěvek chápu a ani se tě nedivím. Jinak pruty už mam nakoupený a flinty většinou prodaný, protože  když to tady tak čtu tak mam pochuti na nějaký závody jezdit.svata pravda a jsem rad ze jsem si nasel noveho konicka .... ktery je i pro "normalni" lidi ...Jura píše: a po třetí už mě nebaví ten hnůj a ...íčoviny co se kolem dějou....

. Já osobně střílím "okresní přebor", ale jsem mile překvapen, že celých 20% soutěžících mají ambice střílet ligu a vrážet do toho spoustu energie, peněz, času atd. .
 . Já osobně střílím "okresní přebor", ale jsem mile překvapen, že celých 20% soutěžících mají ambice střílet ligu a vrážet do toho spoustu energie, peněz, času atd. .Ještě že jsem neprodal pruty....Jinak pruty už mam nakoupený a flinty většinou prodaný, protože když to tady tak čtu tak mam pochuti na nějaký závody jezdit.