Asi tě Lisa nemá ráda.Alexxxus píše:Já vím ja vím že Jetson ho ma mít dneska v poště, prostě by mne zaímalo jak to je.

Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
Asi tě Lisa nemá ráda.Alexxxus píše:Já vím ja vím že Jetson ho ma mít dneska v poště, prostě by mne zaímalo jak to je.

takže za to může Kubajz.
 takže za to může Kubajz. Zkoušel si někdo nechat poslat tento scope z USA webu? Kam do ČR přijde objednávka zboží z USA? Na celnici v praze kam si budu muset zajet a zaplatit clo a dph? Nebo to pošlou na celnici nejbližší místu příjemce uvedené na objednávce? Ještě jsem nic  USA neobjednával tak v tom plavu.
  Zkoušel si někdo nechat poslat tento scope z USA webu? Kam do ČR přijde objednávka zboží z USA? Na celnici v praze kam si budu muset zajet a zaplatit clo a dph? Nebo to pošlou na celnici nejbližší místu příjemce uvedené na objednávce? Ještě jsem nic  USA neobjednával tak v tom plavu. .. no a pokud neni problem, postak preda vsechno celnikum, celnici vypocitaji DPH a popripade clo a predaji to zpet postakum - a tito posilaji balik na dobirku prijemci.
 .. no a pokud neni problem, postak preda vsechno celnikum, celnici vypocitaji DPH a popripade clo a predaji to zpet postakum - a tito posilaji balik na dobirku prijemci. 

.
 .